Hlavní obsah

Nejmodernější hračky pro děti: Bio medvídek Pú i super rychlá závodní rampa!

Foto: Mona Martinů

Novinky ze světa hraček už jsme nechali otestovat na našich dětechFoto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinky ze světa hraček se objevují na trhu každý rok! My vám nyní přinášíme pokrokové a revoluční modely, které letos představily české i zahraniční firmy. Vyberou si holčičky i kluci.

Článek

Moderní, designové, sběratelské i ekologické. Takové jsou nejvýznamnější trendy ze světa hraček, které najdete v našem dnešním výběru. Jsou vhodné pro malé i velké děti, a zabaví je na dlouhé hodiny. Potěšte je tedy a pořiďte jim skvělého mazlíčka na hraní i usínání, propracovanou závodní dráhu i snový dům pro panenky.

Veselá housenka

Měkkoučké housenky v nadčasovém pruhovaném designu zaujmou všechny děti různých věkových kategorií. Jsou vyrobené z nejjemnější textilie, která se používá rovněž na výrobu dětských ponožek a podkolenek. Jsou vhodné na doma i na cesty a dokážou vykouzlit úsměv na rtech, když se začnou zvesela vlnit. Jsou určené holčičkám i klukům a mohou se lišit barvou očí.

Foto: Mona Martinů

Hračka značky SOCKLINER CATERPILLAR stojí 529 Kč. Je skladem a ihned k dodáníFoto: Mona Martinů

Bio medvídek Pú

Dokonalým kamarádem na hraní i usínání se stane tento medvídek Pú značky POTATOES, který je vyrobený čistě z přírodních a zdravotně nezávadných materiálů, jež navíc nesou nálepku bio. Je tedy příjemný na dotek a mazlení. Proto by neměl chybět v žádné dětské postýlce.

Foto: Mona Martinů

Medvídek na spaní je skvělým dárkem pro každou příležitost. Je vhodný pro děti od jednoho roku. Stojí 699 KčFoto: Mona Martinů

Zelenovláska

Krásná panenka s dlouhým copem a stylovými pestrobarevnými šaty, která potěší každou malou slečnu, je originálním autorským dílem české firmy VARETCHKA. Výška panenky je 29 cm a její dlouhé vlasy jsou ideální pro česání copů i culíků. Dívky si mohou zahrát na módní návrhářky a měnit panence šaty dle chuti i dokreslit obličej.

Foto: Mona Martinů

Panenka je k dostání ve vybraných nákupních centrech za 399 KčFoto: Mona Martinů

Model Double Decker

Pravý papírový model londýnského dvoupatrového autobusu k nám dováží anglický výrobce EGGBOX, který se může pyšnit skvělým a precizním zpracováním, perfektní kvalitou i příznivou cenou. Jde tedy o sběratelský kousek, který by neměl chybět v žádné klučičí sbírce aut i jiných dopravních prostředků.

Foto: Mona Martinů

Londýnský Double Decker prodává firma EGGBOX za 450 KčFoto: Mona Martinů

Závodní dráha

Vyber si své oblíbené autíčko, připrav ho na start, a divoká jízda může začít! Tato závodní dráha české značky ROOLICKA vám totiž zaručí, že si vaše děti vydrží hrát nekonečné hodiny samy. Balení obsahuje 23 dílků, izolepu pro uchycení na stěnu a dvě autíčka červené a zelené barvy, která jsou kompatibilní s rampou. Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Dodáváno s podrobným montážním návodem.

Foto: Mona Martinů

Jednotlivé části speciální konstrukce závodní rampy lze libovolně kombinovat. Náhradní díly jsou k dostání i samostatně. Její cena i s dopravou zdarma je 2999 KčFoto: Mona Martinů

Červená a Modrej

Upřednostňujete chytré hračky, které jsou nezávadné a ekologicky šetrné k přírodě? V tom případě svým ratolestem pořiďte plně recyklovatelné chobotnice, které jsou inspirované světem kolem nás. Prodávají se zvlášť pro jedináčky, nebo v setu po dvou pro sourozence. Hračka je vhodná také do vany nebo na dovolenou k moři.

Foto: Mona Martinů

Set dvou chobotnic od české firmy PETKA vás vyjde na 999 Kč. Jejich největší předností je, že jsou vyrobené z recyklovatelných materiálůFoto: Mona Martinů

Dům snů

Tento domeček pro panenky typu Barbie je jedním z nejúchvatnějších na našem trhu. Interiér v zářivých barvách, patrová postel s povlečením se zvířecím motivem i plazmová televize na stěně jsou dokonalým vybavením, které bude bavit všechny malé holčičky, které chtějí svým panenkám dopřát luxusní bydlení ve velkém stylu. Rozměry domu jsou 42 x 25 x 25 cm.

Foto: Mona Martinů

Domeček pro panenky od firmy SQUATTEL se prodává za 3890 Kč. Panenka a nábytek není součástí baleníFoto: Mona Martinů

A která hračka by udělala radost vašim dětem?

APRÍL!

Reklama

Související témata:
Rampa

Načítám