Hlavní obsah

Nekupujte drahé rozjasňovače! Vyrobte si vlastní na míru

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozjasňovač rozzáří obličej i dekolt tak, že jiného líčidla téměř netřeba. Jenže tento stylový doplněk není nejlevnější a také vám nemusí vyhovovat každý odstín. Co takhle vyrobit si ho z vlastních ingrediencí, sobě na míru a levně – a třeba i ve více barvách? Víme, jak na to.

Článek

Rozjasňovače vedou v líčení už několikátou sezonu, a jestli jste jim až dosud odolávaly, neváhejte a vyzkoušejte jejich sílu. Zlehka a velice decentně se aplikují na místa, která si žádají třpyt a zvýraznění. Dokud to nevyzkoušíte, neuvěříte, jak taková zdánlivá maličkost dokáže obličej i dekolt proměnit.

Vizážisté dokonce pracují s více odstíny těchto produktů, tak proč si na jaro a léto nepořídit aspoň jeden kousek! Nechce se vám za něj dávat nemalé peníze? Nemusíte. Máme pro vás skvělý a rychlý návod, jak si z vlastních zdrojů umíchat jedinečný rozjasňovač přesně na míru, aniž byste musely obíhat obchody a vydávat peníze navíc.

A jestli patříte mezi pokročilé uživatelky těchto kouzelných pomocníků a rády užíváte jejich možností, pak se jistě rády dozvíte, jak rychle a za málo peněz vyrobit více barevných tónů přesně podle svého gusta. V nadcházejících slunečných dnech to určitě oceníte.

Používáte rozjasňovač? Jaké odstíny vás baví?

Související témata:

Načítám