Hlavní obsah

Skoro zadarmo a jen ze 3 surovin! Vyrobte si účinný zábal proti celulitidě

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sice teprve začíná jaro, ale je nejvyšší čas připravovat se na léto. Nechcete, aby vás představa plavek či kraťasů nepříjemně děsila? Přinášíme vám velmi jednoduchý, účinný a přírodní recept na domácí zábal proti celulitidě.

Článek

Kdo by nechtěl mít hladké nohy bez celulitidy! Existují sice šťastné ženy, kterých se pomerančová kůže netýká, ale je jich opravdu jen pár. Nepříjemný kožní neduh trápí většinu žen. A proto je právě teď čas na zábal – neslibuje zázraky ze dne na den, ale při dlouhodobém používání skutečně funguje.

Kromě toho je náš zábal přírodní, velmi levný, extra rychlý na přípravu a ingredience na jeho výrobu se najdou téměř v každé domácnosti. Himálajská sůl pomáhá tělu při detoxikaci, kávová sedlina funguje jako přírodní peeling a olivový olej je bohatý na vitaminy i antioxidanty a má na pokožku zklidňující účinky. Stačí smíchat tři kávové lžičky lógru, dvě lžičky soli, stejné množství oleje a máte hotovo. Takže na co ještě čekáte? Je čas dát postavu před prvními letními dny zase do kupy a zábal v kombinaci se cvičením a zdravou životosprávou vám určitě skvěle pomůže. Vaše tělo vám bude vděčné.

Tip: Pro lepší výsledky doporučujeme zábal spotřebovat okamžitě a vždy si vyrobit nový.

Jak s celulitidou bojujete vy?

Reklama

Související témata:

Načítám