Hlavní obsah

Nemoc vyčte z oka. Dřív než propukne!

Foto: shutterstock.com

Oko skrývá informace o nemocíchFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oko vám ukáže nemoci, které ještě ani nemáte! Zní to neuvěřitelně, ale všechno, co se odehrává v našem těle, se odráží v našich očích. A tělo nám skrze oči i říká, co se možná bude dít, co by nás mohlo v budoucnu trápit. Iridologie to umí rozluštit!

Článek

Iridologie je obor přírodní medicíny, který používá jako diagnostický nástroj duhovku oka, oční bělmo a někdy i kůži kolem očí. Nejenže zjišťuje momentální oslabení organismu, ale i vaše genetické dispozice. To, čím byste teprve mohli onemocnět.

Přestože toto slovo čtete možná poprvé, iridologie (také se používá název irisdiagnostika) není obor, který by byl v plenkách. Již Číňané před více než 6 tisíci lety používali celé oko k diagnostikování nemocí. A dnes se již iridologie vyučuje jako oficiální obor na lékařských fakultách přírodní medicíny např. v USA nebo Velké Británii, ale i v sousedním Německu. Není to totiž nějaké jasnovidecké čtení z oka. Iridolog nepotřebuje žádné „zvláštní“ schopnosti. „Jen“ velmi dobrý foťák s makroobjektivem nebo oční mikroskop. Hlavně ale vynikající znalost lidského těla a dané problematiky.

Z lidského oka se dá vyčíst až 500 znaků, které ukazují na nějaký problém. K tomu existují jejich vzájemné souvislosti. A to už je pěkná řádka problémů, na které se nás naše tělo snaží skrze oko upozornit. Až ze starověku se zachoval Hippokratův citát: „Pozři v oči člověka a uvidíš jeho tělo.“ Oko není jen odrazem naší duše, jak se říká, ale hlavně našeho vnitřního těla. Je totiž nervově spojeno se všemi částmi těla a signalizuje skryté příčiny zdravotních potíží. A o to v irisdiagnostice jde, nehledá nemoci, ale jejich příčiny.

A jak to vypadá v praxi?

Zjednodušeně řečeno. Člověk přijde, že ho bolí například kolena. Iridolog koukne do oka (na koleno se nedívá) a zjistí, že příčinou je třeba překyselení těla a přetěžování ledvin. Poradí, jak ledvinám ulevit, čím nakrmit chrupavky. Poradí přírodní cestu, jak ulevit od bolesti. Zdravotní problém se totiž neobjeví izolovaně, nevznikne jen tak z ničeho. Je to řetěz problémů a iridolog se snaží najít začátek a ne jeho konec.

Pokud potřebujete něco uříznout, jděte k chirurgovi. Pokud se ale chcete dozvědět něco o svém genetickém oslabení a jak s ním popřípadě bojovat, zjistit cílenou přírodní léčbu a stravovací terapii, pak jděte k iridologovi. „Je spousta zdravotních problémů, kterým lze předcházet a také které lze stravou a přírodními doplňky stravy léčit,“ tvrdí jak čeští, tak zahraniční iridologové.

Každý z nás zná své oči nejlépe a určitě jste si všimli, že nejsou pořád stejné. Někdy se objeví tečka, pak zase zmizí nebo k ní naopak přibude další. O stálosti barvy se dá taky pochybovat. Asi málokdo by si to spojoval s nějakým znamením našeho těla, že něco není v pořádku. Je škoda, že neumíme na takovéhle úrovni s vlastním tělem komunikovat, ale naštěstí jsou tady iridologové, kteří dokážou skrze oči nahlédnout do jakýchkoli částí našeho těla a zjistit, co se děje.

Tento článek vznikl ve spolupráci s Mgr. Kateřinou Konrádovou.

Reklama

Související témata:

Načítám