Hlavní obsah

Nenápadná bylinka zvyšuje mužské libido a energii. Znáte ji?

Foto: Primulus Group, s.r.o., cz.123rf

Nízká hladina testosteronu trápí každého 4. mužeFoto: Primulus Group, s.r.o., cz.123rf

U mužů za příznaky nízkého libida a nedostatku energie může klesání hormonu testosteronu, jehož vliv je patrný především v pubertě, nicméně jeho role je důležitá po celý život. Ovlivňuje energii a vitalitu každého muže, což může být patrné nejen při každé sportovní aktivitě, ale i v každodenním životě.

Článek

I když je přirozené klesání hladiny testosteronu nezvratným faktem, existují látky (například zinek), které dokáží hladinu testosteronu udržet v optimální hladině. Mezi další zajímavou přírodní látku pro muže podporující energii, hormonální aktivitu a normální činnost svalů patří kotvičník zemní a ten si blíže představíme.

Nahradí kotvičník zemní modrou pilulku?

Foto: Primulus Group, s.r.o., cz., Stock Photo Secrets

Kotvičník zemní – účinné přírodní afrodiziakumFoto: Primulus Group, s.r.o., cz., Stock Photo Secrets

Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) je jednoletá poléhavá bylina rozšířená v Evropě, Asii, Africe i Austrálii. Obsahuje celou řadu aktivních látek, především fytosteroly, saponiny, alkaloidy. Kotvičník zemní příznivě působí na hormonální aktivitu a pohlavní orgány. Zvýšení hladin pohlavních hormonů ovlivňuje plodnost a libido. Účinné látky v kotvičníku podporují mimo jiné i metabolismus živin, normální funkci močové soustavy, přirozenou obranyschopnost, normální činnost nervové soustavy a kardiovaskulárního systému.

Jak se cítit lépe s extraktem kotvičníku zemního?

Účinný doplněk stravy se silným extraktem kotvičníku zemního může být nejrychlejší řešení pro zvýšení energie, libida a vitality. Je nám ale jasné, co vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pomoct udržet normální hladinu testosteronu? Zvýšit energii a libido?“ Ano dokáží, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a nejen placebo, musí obsahovat kromě kvalitního extraktu kotvičníku zemního také další účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitaminy (D3, C, B6) a minerály (zinek, hořčík, selen).

Doplněk stravy Primulus – opravdu funguje?

Foto: Primulus Group, s.r.o., cz., Stock Photo Secrets

Český doplněk stravy s certifikací Státního zdravotního ústavu v PrazeFoto: Primulus Group, s.r.o., cz., Stock Photo Secrets

Tým lidí stojící za unikátním doplňkem stravy Primulus má na tuto otázku jasnou odpověď: „Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto českého produktu.“ Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Primulus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován Státním zdravotním ústavem v Praze a má již přes 33 000 spokojených zákazníků. Každý muž má možnost se přesvědčit o účincích produktu na vlastní kůži a najít opět ztracenou energii, vitalitu i libido.

Bližší informace o produktu a tipy, jak přírodně testosteron zvýšit, najdete na www.primulus.cz

Reklama

Načítám