Hlavní obsah

Neodolatelné 3D povlečení

Foto: Violet Moon

uvodni fotkaFoto: Violet Moon

Už vás nebaví tradiční vzory povlečení? Hledáte něco, co má šmrnc? Máme pro vás dobrou zprávu, 3D povlečení je přesně to, co hledáte!

Článek

Pojem 3D je v dnešní době často skloňovaný. Jedná se o zkratku výrazu slova „trojrozměrný“ nebo „trojdimenzionální“. Používáme 3D tiskárny, chodíme do kina na 3D filmy, a nyní se můžeme setkat také s 3D povlečením. Jedná se o novodobý druh lůžkovin, kdy motivy opticky vystupují z látky. A protože výrobci reagují na poptávku spotřebitelů, můžete si vybrat z celé řady okouzlujících vzorů, jako jsou například květiny, zvířata, příroda, hvězdná obloha či světové metropole.

Foto: Violet Moon

3D povlečení LAMBOFoto: Violet Moon

Jaký vybrat materiál?

První věc, kterou při nákupech lůžkovin řešíme, je materiál. Zde je dobré se nad možnostmi více zamyslet, neboť každý má svá specifika. Nedáte-li dopustit na bavlnu, můžete být klidní, právě tento materiál zastupuje velké procento povlečení 3D na českém trhu. Pro zimní měsíce lze zvolit povlečení vyrobené z umělých vláken. To má hřejivé vlastnosti a velmi dobře se udržuje. Za zmínku stojí také odlišná výroba 3D povlečení. Potisk vzniká bez šablon a barvy se aplikují na látku podle předem určené virtuální předlohy, a tak lze dosáhnout nádherných prostorových motivů.

Foto: Violet Moon

3D povlečení JORKŠÍRFoto: Violet Moon

Nákup u odborníků se vyplatí

Většina z nás má špatnou zkušenost s rychlými nákupy za nízkou cenu. Pokud pro lůžkoviny vyrazíte do tržnic či supermarketů, kvality se nejspíš nedočkáte. Raději si vyberte specializovaný obchod, kde se vám dostane dobré rady i velkého výběru zboží. Přední český online prodejce bytového textilu RodinneBaleni.cz vám nabídne povlečení 3D v akci i široký výběr prostěradel za velmi výhodné ceny. K tomu navíc umožňuje až 50 denní lhůtu na vrácení zboží a možnost vytvoření objednávky po telefonu. Nakupovat u odborníků se vyplatí.

Foto: Violet Moon

3D bavlněné povlečení VLKFoto: Violet Moon

Reklama

Načítám