Hlavní obsah

Neustále není doma. Díky bohu!

Foto: Thinkstock

Nachystám mu pěkné přivítání...Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odloučení od partnera nemusí být vždycky na škodu. To tvrdí alespoň čtenářka Maal, která si partnerovy výjezdy do zahraničí vyloženě užívá! Ale pozor, už v pondělí spouštíme nové Téma týdne, které zní: Všechno přepočítává na peníze. Napište nám svůj příběh i vy a vyhrajte 500 korun!

Článek

Můj manžel taky neustále odjíždí za prací do zahraničí a vidím ho v průměru jen jednou za měsíc. Je to super! Neříkám, že bych s ním nechtěla být víc, ale tento vztah mě naplňuje. Je to totiž pořádné oživení! Kdyby byl pořád doma, tak si myslím, že by nám to tolik neklapalo. Manžel vždycky odjede, já mu zamávám červeným šátečkem a jdu dělat věci, které bych nedělala, kdyby byl se mnou.

Zajdu si na manikúru, ke kadeřnici, jdu si pro nové oblečky a už čekám na manžela, jak se mu budu moci pochlubit. No, samozřejmě mě to trochu mrzí, že se vídáme tak málo, ale můžeme přece komunikovat i přes skype nebo icq. A vždycky, když manžel už má přijíždět, tak dva dny dopředu uklízím celý dům, vařím mu jeho oblíbené jídlo a chystám skvělé uvítání i v posteli.

Když mi zavolá, že je hodinu od domova, zapaluji svíčky, nalévám mu polévku a už se pomalu chystám k oknu, abych mu mohla zamávat. Je to pak to nejlepší  vášnivé přivítání, které začíná u oběda a končí v posteli.

Myslím, že tím, že manžel pořád někam jezdí a nejsme stále spolu, máme kvalitnější manželství než moje kamarádky, které jsou buď dávno rozvedené, nebo rozvody právě probíhají. A my máme aspoň dostatek času sami na sebe, nehádáme se a hodně se na sebe vždy těšíme!

Napište nám svůj příběh i vy! Nové Téma týdne se týká především hrabošů a nenapravitelných škudlilů! Přepočítává váš partner všechno na peníze? Nedokážete si nic pořádně užít jen proto, že on za vším vidí jen částku, kolik to celé stálo? Máte oddělený rozpočet, nebo společný rodinný? Své příběhy nám posílejte na info@prozeny.cz, opět vybereme tři z vás, které získají odměnu 500 korun!

Reklama

Načítám