Hlavní obsah

Nevíte si rady s pračkou? Poradí vám na Samsung Community

Foto: Samsung

Na Samsung Community najdete vše, co vás zajímáFoto: Samsung

Pokud vás nudí čtení manuálu, dejte přednost sdílení zkušeností a diskuzi o domácích spotřebičích s ostatními uživateli.

Článek

Nové místo pro debatu o různorodých tématech nabídl Samsung majitelům svých zařízení letos na jaře, kdy spustil platformu Samsung Community (www.samsungcommunity.cz). Zde se po registraci dostanete k požadovaným informacím a radám, které v souvislosti s domácími spotřebiči řešíte nebo vás zajímají. Díky přehledným vláknům tak můžete snadno získat odpovědi na otázky, na které se už v minulosti ptali ostatní, ať už se to týká nejnovějších chytrých chladniček, praček, nebo mikrovlnek.

Registrace a titul Superuser

Po registraci se uživatelům otevře svět výhod Samsung Community, kde je pro nejaktivnější členy a diskutéry připravený titul Superuser, který se pojí s ještě lákavějšími nabídkami. Kromě slev na produkty Samsung jsou pro Superusery připravené i dárky v podobě příslušenství, o nových produktech se vždy dozvědí dříve než ostatní a budou si je moci i v předstihu vyzkoušet. Velkým zážitkem pak může být i účast na zahraničních veletrzích jako Samsung VIP host, kde si návštěvník může prohlédnout a vyzkoušet celou chytrou domácnost.

Všechny informace na jednom místě

Kromě sdílení jejich zkušeností nabízí Samsung Community svým fanouškům i informace o nových produktech včetně kategorie s videi, kde se mohou podívat na nejnovější technologie a na nejrůznější videonávody.

Reklama

Načítám