Hlavní obsah

Noční rychlovka v parku

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zkuste milování v městském parkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Vaše tajné místo na milování. Toto téma vás opravdu zaujalo a doslova jste nás zahltily vašimi zajímavými příběhy, za což jsme moc rádi! Proto ještě dnes pro vás vybíráme z těch nejzajímavějších příspěvků. A pozor, nezapomeňte, že nový týden přinesl i nové Téma týdne - tentokrát řešíme dluhy.

Článek

No, co se tajných míst k milování týče, mám také pár skvělých zážitků. Ať už se nám to povedlo nenápadně pod peřinou v přítomnosti partnerových  sourozenců v jeho pokoji, nebo ve sklepě bytovky s výhledem na okurky, bylo to vždy silné, vášnivé a spontánní. S jiným partnerem jsme se nechali unést v kuchyni na privátě, kam mohl kdokoliv přijít. Ale nejžhavější zážitek proběhl celkem nedávno. Můj nynější milenec se u mě dlouho neukázal, a tak jsem šla na oslavu kamarádových narozenin s tím, že když ho tam potkám, tak mu povím, ať už nejezdí, že mám někoho jiného.

Bohužel s tím někým jiným to zas tak nedopadlo, a tak když jsem viděla jeho... wow!, napsala jsem mu, že s ním chci mluvit, a on napsal: „Počkej chvilku." I stalo se a přišel se před hospodu zeptat, co jsem tak důležitého chtěla, jenže jen co se mě dotkl, políbili jsme se něžně a pak vášnivěji. Najednou jsem cítila, jak mi jeho ruce zajely pod šaty, a to mě vzrušilo ještě víc.

V pauze mezi polibky řekl: „Chci tě!" a já odpověděla stejně. Šli jsme dovnitř a dělali, jako že se neznáme. Hráli jsme karetní hru a on stál u baru za mnou. Lidí tam bylo nepočítaně, takže se v davu ztratilo naše škádlení. Hladila jsem ho po stehnech i výš a cítila, jak jsou mu kalhoty malé. On mi zajel rukou pod kalhotky, jak jsem seděla na kraji barové stoličky, a vzrušoval mě.

Ve chvílích, kdy jsem poslouchala hovor spolusedících, řekl: „Asi tě položím do trávy!", no, to jsem se musela smát, protože se mu už třásl hlas, ale řekla jsem, že klidně. Rozloučili jsme se s přáteli, kteří odcházeli, a ruku v ruce jsme se šli podívat na odjezd MHD.

Na zastávce bylo rozhodnuto!

Oba vzrušeni z očekávání krásného zážitku jsme málem utíkali k zastávce. Zjistili jsme, že máme více než půl hodiny, a deset metrů odtud byl mezi bytovkami malý parčík. Vše bylo otázkou vteřin, než jsme došli na místo osvětlené lampou a ve stínu okrasné borovice jsme se začali líbat. Naléhavě a nedočkavě mi svlékl kalhotky a já svlékla jeho. Naštěstí bylo teplo, takže jsme si to vychutnali opřeni o strom, otočila jsem se k němu zády a cítila, jak rychle do mě proniká. Nic silnějšího jsem nezažila, trvalo to sotva pár minut a ani jeden z nás nebyl zrovna potichu. Klepala jsem se vzrušením, když to skončilo. Líbali jsme se dál. Posléze jsme se oblékli a šli na zastávku a pak každý svou cestou...

Takové zážitky jsou tím nejkrásnějším, co může milence potkat, a to nejen ty svobodné. Každý by si to měl zkusit, spontánnost a zakázaná území jsou tím největším erotickým činitelem. Takže dámy, nestyďte se vyzkoušet své představy, budete na to rády vzpomínat, až vám bude míň veselo.

Reklama

Související témata:

Načítám