Hlavní obsah

Nová Aneta Langerová. Jaká je?

Foto: Standa Merhout

Písničky z nového alba jsou spíše civilníFoto: Standa Merhout

Reklama

Aneta Langerová už dávno není tou nesmělou 17letou dívkou, která vyhrála první řadu SuperStar. Má za sebou několik let koncertování a dokonce dvě velmi úspěšné desky. Po popové Spoustě andělů a intimním Dotyku přichází třetí album s názvem Jsem. Vychází už 9. listopadu! Víme, jaké bude!

Článek

Aneta Langerová bezpochyby patří mezi nejpopulárnější české zpěvačky. Poté, co v roce 2004 vyhrála první řadu pěvecké show SuperStar, získala několik prestižních cen včetně Anděla a Českého slavíka. Už od počátku však chtěla být spíše pódiovou zpěvačkou než televizní hvězdou. Zatímco její první deska Spousta andělů byla výrazně komerčním a popovým albem, druhý Dotyk byl z většiny autorský a značně klidný. Třetí album s názvem Jsem bude podle slov Anety něčím mezi.

Proč si zpěvačka vybrala pro svoji novinku právě název Jsem? Na tvorbě desky spolupracovala s několika českými umělci. Mezi nimi byl i zpěvák Tomáš Klus, který pro Anetu složil právě sametově jemnou píseň Jsem. ( Dřívější rozhovor s Tomášem Klusem najdete ZDE!) Na albu objevíme i songy z dílny bývalého frontmana kapely Ready Kirken Michala Hrůzy nebo textaře Oskara Petra. Ten pro Anetu dříve složil známý oblíbený hit Hříšná těla, křídla motýlí.

„Nové písničky jsou spíš civilní, vycházejí z obyčejného života,“ prozrazuje více o připravovaném albu Aneta. Éterem českých rádií už několik týdnů zní píseň V bezvětří, která pochází z nové desky Jsem. Klip k tomuto songu byl natáčen v Berlíně. „Je to živé, otevřené a umělecké město, hodně se mi tam líbilo,“ popisuje pocity při natáčení klipu Aneta. 

Novinka Jsem se dostane na pulty 9. listopadu. Chcete-li mít Anetino nové album jako první, objednejte si ho přímo na jejích oficiálních stránkách langerovaaneta.cz. Tam se můžete přihlásit i o vstupenky na křest, který proběhne 4. prosince v pražském klubu Hard Rock Café. Vstup bude volný, přihlášení dostanou přednost. Kapacita je totiž omezená, takže kdo dřív...

Foto: Sony BMG

Nové album Jsem vyjde 9. listopaduFoto: Sony BMG

Reklama

Související témata:

Načítám