Hlavní obsah

Nová hračka do postele: Vychutnejte si orální sex i bez partnera!

Foto: Thinkstock

Firmy se neustále předhánějí v tom, která uvede na trh kvalitnější erotickou pomůcku pro zpříjemnění vašich soukromých chvilFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je kulatá, má otvor uprostřed, a přesto je určena pro ženy! Co? Nová hračka simulující orální potěšení, díky které prý partnery můžete vyhodit z postele! Nebo ne? Jak doopravdy funguje? Je to terno?

Článek

Když se na trhu objevil silikonový bubínek s deseti jazýčky (sice úsměvná, ale poměrně dobře fungující erotická hračka patřící k těm levnějším kouskům), nejedno ženské oko zaplesalo. Orální sex bez muže? Ten Sqweel od britské společnosti LoveHoney je ale skvělý nápad! Však už se taky dočkal svojí druhé verze, která je oproti té první mnohem líbivější. Na trhu ale není sám.

Inteligentní vibrátor s pamětí pohybů SaSi od JeJoue, který je doma rovněž ve Velké Británii, se může pochlubit větším úspěchem u uživatelů a pozitivními komentáři nejen ohledně partnerské předehry, ale i ženské masturbace. Tenhle skvost se totiž pohybuje a vibruje současně, což též napodobuje orální sex. Nicméně ani tohle mnohým nestačí.

Úder z království

Doba jde kupředu, chce to zase něco nového, zamyslela se konkurence. A tak světlo světa spatřil luxusní vibrátor Ora od švédského gigantu Lelo, který je jako stvořený na masírování a hýčkání klitorisu, ačkoli se na první pohled zdá, že jeho kulatý tvar s otvorem uprostřed bude užitečný spíš mužům. (Asi není třeba do detailů vysvětlovat, proč.) Ale zdání klame!

Foto: Archiv výrobce

Jeden by řekl, že je to takový nicneříkající kroužek... ale ve skutečnosti je to hodně chytrý předmětFoto: Archiv výrobce

Jde o vůbec první masážní strojek od Lelo, který simuluje ženám orální sex. Sám výrobce láká sloganem: „Oddejte se neuvěřitelně realistickým pocitům z čistého orálního potěšení". Jak taková rozkoš vypadá? Věcičku přiložíte k místům zaslíbeným, zapnete a… krouživé pohyby a vibrace se snaží napodobit jazykový um živého partnera, pokud možno s bonusem navíc.

Praxe? Vnitřní mechanismus hračky se pokouší vyvolat v ženě dojem, že má tu čest se špičkou jazyka, který je ovšem v tomto případě podporován deseti různými stimulačními vzory. (To aby to přece jen nebyla nuda.) Díky otvoru uprostřed se skvěle drží a ani nemusíte mít strach, že by vás někdo přistihnul při činu, protože Ora je dokonale tichá, a navíc i vodotěsná. A taky má novou funkci nazvanou Intense, která má zajistit o 30 procent větší výkon pouhým stiskem tlačítka. Jenže právě tohle je velmi sporné.

Vibrátor snů? Ani náhodou!

Například Joan Price, americká bloggerka, která novou hračku pro fajnšmekry vyzkoušela „na vlastní klín“, svým čtenářům sděluje zklamání nad ne příliš silnými vibracemi, které na ni osobně působí jako šimrání. „Oru budete milovat, pokud je váš klitoris tak citlivý, že nepotřebuje nic víc než jemné kmitání,“ nechala se slyšet s tím, že pro zahřátí je hračka simulující orální sex dobrá, ale to je asi tak vše.

Foto: thinsktock

Mnohé páry využívají sexuální hračky i v běžném erotickém životěFoto: thinsktock

Ani Julie, další z nespokojených žen, nedokáže skrýt rozčarování. „To je pořád nějaké přepínání a nastavování. Taky stačí špatně sáhnout a vibrátor se vypne. Odvádí to pozornost a kazí erotickou náladu,“ svěřuje se ostatním a dodává, že po rozbalení vibrátoru byli s partnerem nadšeni, ale po několika pokusech, kdy se ho snažili zapojit do partnerského milování, ona novinka skončila ve skříni.

Doplněk do bytu?

Že by Švédi někde udělali chybu? To je určitě věc názoru. Každopádně nápad a zpracování této erotické pomůcky pro ženy si cení na 3490 korun, což opravdu není málo. Ve výsledku si ale troufáme tvrdit, že partner sice nevydrží kmitat jazykem tak dlouho jako stroj, ale jeho nadšení a kreativita zůstanou, aspoň prozatím, bez ztráty kytičky. Minimálně do příště, než se zase objeví nějaká erotická bomba.

Tak co, zkusíte tuhle novinku?

Související témata:

Načítám