Hlavní obsah

Nové Chabry: lepší bydlení pro rodinu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud chcete pro svou rodinu klidné a pohodlné bydlení v širším centru hlavního města, zbystřete. Začátkem března 2014 bude zahájen dlouho očekávaný prodej druhé etapy bytů v projektu Nové Chabry!

Článek

Bydlení v Nových Chabrech je pro mnoho lidí splněným snem a synonymem úspěchu. Proč? Představuje pohodlné krásné bydlení v ideální lokalitě. Prostorné byty, které získali prestižní cenu architektů Realitní projekt roku, nabízí dokonalý komfort i dostatek soukromí za přívětivé ceny, nejen na pražské poměry.

Každý byt má vlastní balkon nebo terasu a široké možnosti dokončení podle vašich přání. Nový bytový dům projektu bude mít pouhá 4 patra, která nabízí zároveň dostatek soukromí, stejně jako možnost navázání bližších vztahů se sousedy.

Nové Chabry budou mít společné nádvoří, které tvoří srdce projektu

Projekt vyniká i vysoce atraktivní lokalitou. Praha 8, Dolní Chabry, je velice oblíbenou rezidenční oblastí díky skvělé dostupnosti, příjemnému prostředí a plné občanské vybavenosti. Nové Chabry se nachází v jejím srdci, nedaleko stanice metra Kobylisy.

Tato zcela nová rezidenční čtvrť přirozeně navazuje na překrásnou vilovou zástavbu, smysluplně ji rozšiřuje a díky promyšlené práci architekta je s ní ve funkční symbióze. Život zde zpříjemňuje uzavřený vnitroblok s nádvořím. Rodiny zde mají k dispozici mateřskou školku či centrální dětské hřiště. Za dvě minuty dojdete na zastávku MHD, dobrou dopravní dostupnost podtrhuje i nová cyklostezka.

Moderně a prakticky řešené byty s vlastním balkonem nebo zahradou – to jsou Nové Chabry

Díky této lokalitě nabízí Nové Chabry dokonalý klid a pohodu pro odpočinek a zároveň snadno dostupnou skvělou občanskou vybavenost. Za pouhých patnáct minut dojedete do centra metropole, během pěti minut jste z města venku po teplické dálnici.

Zárukou vaší spokojenosti je developer Star Group, který stojí za dalšími novostavbami v Praze, jmenovitě River Lofts, Kejřův Park I a II (které jsou již postavené a zbývají poslední volné byty). O úspěchu a oblíbenosti stavebních řešení developera hovoří i téměř vyprodaná 1. etapa projektu Nové Chabry, ve které bylo prodáno přes 50 % bytů za 3 měsíce od spuštění prodeje.

Sečteno a podtrženo, chcete-li za výhodnou cenu příjemné bydlení v dobré lokalitě, neváhejte a vyberte si svůj byt na www.nove-chabry.cz. V předchozí etapě byly nejzajímavější jednotky prodány doslova za několik dní.

Reklama

Související témata:

Načítám