Hlavní obsah

Nový seriál! Lepší než Sex ve městě!

Foto: google.com

Tři úspěšné kamarádky v seriálu Džungle rtěnekFoto: google.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už vás omrzely dokola se opakující sexuální peripetie v americkém seriálu Sex ve městě? Redakce ProŽeny.cz vám nabízí kvalitnější alternativu! Nový seriál Džungle rtěnek, který už od ledna poběží na TV Prima, pochází z pera stejné autorky, a navíc je plný napětí, vztahů, emocí a ženského nadhledu!

Článek

Novinkou mezi seriály, které v lednu opanují české obrazovky, je pořad Džungle rtěnek, v originále Lipstick Jungle. Mix zábavy a emocí namíchali scenáristé podle románové předlohy Candace Bushnell, autorky kultovní série Sex ve městě. Natáčení začalo pod taktovkou americké stanice NBC teprve vloni, takže se jedná o opravdovou novinku! Od ledna 2010 budeme mít možnost na TV Prima zhlédnout prvních 20 kapitol, tedy celou první i druhou sérii.

Kariéra ano, láska ne?

Seriál se zaměřuje na život tří úspěšných žen, tří kamarádek. Všechny bydlí v New Yorku a všechny jsou, alespoň jak se zpočátku zdá, šťastné. Sexy blondýnka Nico je šéfredaktorkou uznávaného módního časopisu Bonfire. Je 17 let vdaná a svého manžela miluje. Ovšem kdybyste se jí zeptaly, kdy spolu naposledy měli sex, asi by jen rádoby ledabyle mávla rukou. To se pak jen těžko odolává zajíčkovi s vyrýsovanou postavou, který jí do ucha šeptá, jak je úžasná…

Její přítelkyně Wendy má opačný problém. Na sex nemá ani pomyšlení! Stojí totiž v čele filmové společnosti a veškerý svůj čas věnuje právě jí. To těžce nese její manžel, který se stará o rodinu a žije prakticky ve stínu své úspěšnější polovičky. Může Wendy sama sebe považovat za dobrou matku, když ostatní tvrdí, že své děti má jen jako módní doplněk?

Foto: google.com

Seriálové hrdinky se svými partneryFoto: google.com

Trojlístek kamarádek doplňuje módní návrhářka Victorie, která se právě ocitá v tvůrčí krizi. Jako spásný anděl se v jejím životě objevuje milionář Joe. Dokáže v ní on, byznysmen se srdcem z kamene, probudit hluboce spící inspiraci?

Venku čeká džungle. Oblečte se podle toho!

Představitelky hlavních rolí Brooke Shields, Kim Raver a Lindsay Price své postavy oblékají jen do těch nejmodernějších hadříků! Na oficiálních stránkách seriálu najdete dokonce detailní rozbor každé epizody včetně toho, co měla která z kamarádek na sobě a kde to můžete koupit! Vždyť i podtitul seriálu zní: Venku čeká džungle. Oblečte se podle toho!

Po zhlédnutí prvních dílů jsem si seriál zamilovala – je přesně o nás, o ženách. Je o emocích, o skrytých touhách, nadhledu a šestém smyslu, který každá z nás má! (Ač to muži mnohdy odmítají přiznat…)

Reklama

Související témata:

Načítám