Hlavní obsah

O mužích nahlas i potichu 5

Foto: Bruno Banani

Každému muži vyhovuje jiné spodní prádloFoto: Bruno Banani

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

5. díl - A je tu další díl povídání o mužích, tentokrát zaměřený na spodní prádlo. Co ten váš, milé dámy, nosí? Dává přednost klasickým trenýrkám resp. boxerkám, nebo slipům? Muži si zpravidla myslí, že žena spodní prádlo neregistruje, ale to je velký omyl!

Článek

Každý muž má své oblíbené střihy a značku, oproti ženám jsou ale ve výběru spodního prádla poměrně konzervativní. Princ Charles nosí boxerky šité na míru. Andy Warhol měl oblíbenou značku slipů Jockey. A co ten váš, kupuje si a vybírá spodní prádlo sám? Nebo je to zcela ve vaší režii a máte tichou dohodu, že budou bílé a bavlněné a žádné jiné? Pokud ano, zkuste změnu.

I pánské prádlo je sexy

Myslíte si, že by se mělo pánské spodní prádlo víc erotizovat? Že i ženám chybí pohled na vypracované pánské tělo schované i odkryté v zajímavých kaťátkách? Rozhodně ano. Byla jsem nedávno na přehlídce luxusního pánského prádla Bruno Banani, a při pohledu na koktejl barev, vzorů, materiálů a střihů jsem si uvědomila, jaký je ten malý kousek látky afrodisiakum.

Slipy nebo boxerky

Výběr slipy nebo boxerky je víc pocitový, než způsobený přednostmi daného kousku oblečení. Důležitý je materiál, ze kterého je spodní prádlo ušité. Vzhledem k tomu, že se často pere, je dobré, aby drželo tvar. Ideální je bavlna s přídavkem lycry. Obecně platí, že vyšším mužům lépe sednou boxerky a trenýrky. Pro menší postavy jsou určeny slipy, ale i u toho platí, že výjimka potvrzuje pravidlo. Máte-li kalhoty z jemné tkaniny, jsou slipy přijatelnější, protože se pod kalhotami nerýsují. Jakmile si muž oblíbí boxerky, zůstává jim věrný i po celý život, protože nikde neškrtí a nestahují.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedDůležité je pohodlíRevoluce v materiálech - bambus

Spodní prádlo z bambusu se v budoucnu může stát módním hitem číslo jedna.

Bambusu náleží mezi přírodními vlákny právem přední místo. Odvádí velmi dobře vlhkost a má výborné termoregulační vlastnosti. Přirozeností bambusu a výrobků z něho zhotovených jsou antibakteriální účinky. Prádlo je příjemné na dotek a jeho hedvábný vzhled, brilantní barvy a vysoký lesk řadí výrobky z bambusové příze do nadstandardní kvality.

Push-up efekt

Novinkou ve zpracování je bezesporu prádlo s push-up efektem. Podobně jako u podprsenek je látka v potřebném místě vyklenutá, je v ní jakoby kapsička, která zvýrazní mužské přirození. Penis tak není přitisknut k tělu jako v klasických slipech nebo boxerkách.

V prodejní síti můžete vybrat barvu, kterou má rád, nebo se zdá zajímavá vám. A rozhodně se neošizujte o barvy a vzory, je to skutečná pastva pro oči.

Reklama

Související témata:

Načítám