Hlavní obsah

O Vánocích už nepřiberete ani deko! Jak?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Období předvánočního shonu a svátečního přejídání vaší linii příliš nesvědčí. Všechno to cukroví, smažená jídla, nejrůznější bramborové saláty a mnoho dalších laskomin – kdo by odolal?

Článek

Pokud ale máte s udržením váhy potíže, následky na sebe nenechají dlouho čekat. Díky proteinové dietě KetoDiet však můžete své „hříšky" hravě napravit.

Proč právě KetoDiet?

KetoDiet je proteinová dieta určená k rychlému a účinnému hubnutí, kterou doplňuje výživové poradenství online. Kromě toho je ale vhodná také jako prostředek k dlouhodobému udržení váhy právě tehdy, když hrozí, že vás chutě ovládnou. Stačí na nějaký čas jedno nebo dvě běžná jídla nahradit proteinovými produkty KetoDiet, které navíc obsahují i široké spektrum vitamínů, a vaše křivky nezačnou bobtnat.

Proteinový nápoj vás zasytí

Slané i sladké

Pokud milujete sladké, budou vám jistě vyhovovat proteinové nápoje ve více než 10 atraktivních příchutích – vanilkové, jahodové, banánové, kokosové, čokoládové a dalších – nebo proteinové tyčinky, které si můžete dopřát jako dietní dezert ke kávě.

K obědu nebo večeři si za pár minut můžete připravit rychlou a vydatnou polévku nebo proteinovou omeletu, kterou doplníte zeleninou podle své chuti.

Omeleta je sázkou na jistotu

Dieta na plný plyn

Dietní program proteinové diety KetoDiet je připraven tak, aby ve vašem těle byly spalovány pouze uložené tuky a svalovina byla ochráněna. Hubnutí se nastartuje již po prvních 3 dnech a vy se za první měsíc budete moct pochlubit hned několika shozenými kily! Nebudete mít pocit hladu nebo nervozity, a průběh diety tak pro vás nebude problémem. Říkáte si: „A co jojo efekt?" Díky pozvolnému přechodu k běžnému jídelníčku a pravidelné pohybové aktivitě na něj můžete zapomenout.

Více se o proteinové dietě KetoDiet dozvíte na www.ketodiet.cz nebo Facebooku KetoDiet.

Reklama

Načítám