Hlavní obsah

Objevte kouzlo účinné péče o pokožku

Foto: VARIUM, a.s.

Hladká a rozzářená pleť navenek, přitom vyživená zevnitřFoto: VARIUM, a.s.

Dobrá kosmetika nemusí být nutně drahá. Chcete mít hladkou a rozzářenou pleť navenek, a přitom vyživenou zevnitř? Kvalitní výrobky inspirované přírodou by měly být vaší první volbou.

Článek

Kosmetika Ziaja pečuje o pokožku komplexně – zcela v souladu s přírodou a vaším zdravím. Vždyť u jejího zrodu stáli dva lékárníci. Ve složení výrobků najdete například med, kozí mléko, růže, jasmín, heřmánek, aloe vera, kakaové máslo nebo olivový olej. Všechno účinné aktivní látky přírodního původu. Vybrat si můžete z široké řady pleťové a tělové kosmetiky, sprchových gelů a péče o vlasy, která čítá přes tisíc důkladně prověřených výrobků. Co nabízí Ziaja právě vám?

Definice krásy

Chcete se cítit jako královna? Pak na sebe nechte působit všechny blahodárné a vyvážené složky známých produktů Ziaja Kozí mléko. Oblíbený Kozí mléko denní krém se již stihl stát evergreenem. Zvlhčuje, zanechává pleť saténově hladkou, a navíc se úžasně lehce vstřebává. Nejen krémy a séra, ale i šampon a kondicionér skvěle pečují, příjemně voní a dokonale kombinují fantastické hydratační a regenerační účinky kozího mléka na naši pleť.

Foto: VARIUM, a.s.

Oblíbený Kozí mléko denní krém se již stihl stát evergreenem Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja není jen kozí mléko

Hladkou a zářivou pleť vykouzlíte díky široké škále výrobků Ziaja Kakaové máslo. Nejdřív vás dostane jejich krásně smetanově-kakaová vůně a poté nastoupí sametově hebký pocit dokonale hladké pokožky. Chcete si uchovat jemnou kůži co nejdéle? Sáhněte po Ziaja Cupuacu krystalickém cukrovém peelingu. Ořechové skořápky, makadamiový olej a olej z brazilských ořechů zbaví povrch odumřelých buněk a vyčistí ji do hloubky.

Ziaja Okurka sjednotí a viditelně rozjasní normální, smíšenou i mastnou pleť. S tou vám hravě pomůže také Ziaja Manuka Tree s antibakteriálními vlastnostmi listů stromu manuka. Brání tvorbě nadměrného mazu i černých teček a redukuje veškeré nedokonalosti.

Foto: VARIUM, a.s.

Ziaja není jen kozí mlékoFoto: VARIUM, a.s.

Receptura mládí

Jak zamezit ochabování pleti a vzniku drobných vrásek? Produkty Ziaja Acai Berry staví na antioxidačních účincích vzácných bobulí acai. Regenerují a zpevňují pokožku a chrání ji před negativními vnějšími vlivy. Specialitou řady je efekt anti tech neck – snižuje výskyt vrásek, které vznikají například na krku používáním mobilních zařízení.

Novinka Ziaja GdanSkin s obsahem mořského kolagenu odkazuje na domovské město Gdaňsk v Polsku, kde kosmetická značka vznikla. Účinně hydratuje a zpevňuje suchou pleť. Vyzkoušejte sérum proti vráskám, hydrogelovou masku nebo osvěžující obličejovou mlhu. Delikátně voní mořem s nádechem zeleného čaje.

Foto: VARIUM, a.s.

Kosmetika pro každou příležitostFoto: VARIUM, a.s.

Kosmetika pro každou příležitost

Ziaja nezapomíná ani na muže a naše nejmenší s řadami Ziaja Men a Ziaja Baby. Kvalita dětské řady byla oceněna certifikátem Výzkumného ústavu pediatrické péče ve Varšavě.

Kromě aktuálních vánočních balíčků jsou součástí bohaté nabídky Ziaja i limitované edice Lemon cake s vůní citronu a vanilky, růžový, neodolatelně sladký Marshmallow a kořeněná Dýně se zázvorem.

Na www.ziaja.cz najdete vše potřebné k tomu, aby vaše pokožka byla za všech okolností zdravá a krásná!

Načítám