Hlavní obsah

Oblečte se jako celebrity. Zn.: Dostupně!

Foto: Marie Bartošová

Modely po vzoru celebrit si vyzkoušela čtenářka KatkaFoto: Marie Bartošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každičký model, ve kterém se objeví, se ocitne pod drobnohledem módní policie. Líbí se vám outfity módní ikony Olivie Palermo, modelky Mirandy Kerr nebo herečky Jessiky Alby? Zkuste se obléct v podobném duchu!

Článek

Nemusíte přitom hned skupovat všechno, co si vaše oblíbená celebrita obleče. Proč ale nevyzkoušet obdobnou módní sestavu nebo třeba jen stejnou kombinaci barev? Když vynecháme róby z červeného koberce a zaměříme se na to, v čem celebrity běžně vyráží ven, tak musíme udělit pochvalu Olivii Palermo, Mirandě Kerr a Jessice Albě. A právě do jejich modelů jsme oblékli naši čtenářku Katku.

Po vzoru Olivie Palermo

Herečka Olivia Palermo je právem řazena mezi módní ikony, málokdy totiž šlápne vedle. Skvěle vypadala i v delší sukni, ke které oblékla ležérní top a sáčko. Podobně postupovala také stylistka Veronika. „Když se zaměříte na oblečení, jsou to poměrně jednoduché kousky, které jsou ale skvěle osvěžené doplňky, a celek tak působí zajímavě,“ říká stylistka. Top nezapomeňte zastrčit do sukně a po vzoru Olivie přidejte pásek. Přes rameno přehoďte sáčko a nevynechejte náhrdelník, který dodá vašemu modelu říz. Máte-li zrovna před sebou nějaké pochůzky, určitě oceníte boty bez podpatku, pokud ale potřebujete nahnat pár centimetrů, klidně je vyměňte za podpatky.

Foto: isifa

Olivia Palermo je známá svým vytříbeným vkusemFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: tílko (Camaieu, 149 Kč), sáčko (H&M, info o ceně v obchodě), brýle (Camaieu, 59 Kč), sukně (Zara, 899 Kč), boty (New Yorker, 249 Kč), pásek (Vero Moda, 349 Kč), náramky (set – Camaieu, 229 Kč), kabelka (New Yorker, 489 Kč)Foto: Marie Bartošová

Ležérní model Mirandy Kerr

Modelka Miranda Kerr dává oproti Olivii přednost jednoduchosti, a protože je čerstvou maminkou, většinou také i pohodlí. Přesto je vždycky oblečená na jedničku. Spojení volnější košile a úzkých legín prostě funguje, nezapomínejte ale na to, že by košile (případně i jakýkoli jiný vršek) měla být vždycky delší. Téhle dvojce bude slušet také džínová bunda, ta se vám navíc bude hodit během chladnějšího rána nebo večera. Ani tentokrát nepodceňujte doplňky. Pokud si nepotrpíte na výrazné náhrdelníky nebo náramky, vyzbrojte se alespoň stylovým kloboukem a v létě tak nezbytnými slunečními brýlemi.

Foto: isifa

Modelka Miranda Kerr dává přednost jednoduché, ležérní móděFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Promod, 200 Kč), košile (Camaieu, 299 Kč), boty (Camaieu, 899 Kč), kabelka (Zara, 1999 Kč), brýle (Ray-Ban, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Pastelový color blocking podle Jessiky Alby

Herečka Jessica Alba pro změnu preferuje barvy. Když se zaměříte na její oblečení z posledních týdnů, uvidíte, že se mixování jednotlivých odstínů opravdu nebojí. My jsme nejvíce ocenili její úzké kalhoty v odstínu mátové zmrzliny, ke kterým si obula růžové boty a uvázala pestrobarevný šátek. To všechno zjemnila delší bílá košile a světlá kabelka. Jessica ale není jedinou, komu barvy sluší. Tahle sestava padla i naší čtenářce – ,modelce' Katce.

Foto: isifa

Herečka Jessica Alba nedá na barvy dopustit, málo kdy si navíc vystačí jen s jednouFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Zara, 499 Kč), košile (Camaieu, 349 Kč), boty (F&F, 132 Kč), šátek (Van Graaf, 599 Kč), kabelka (Van Graaf, 1799 Kč), brýle (Camaieu, 90 Kč), náramky (New Yorker, 79 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Katku jsme samozřejmě nemohli ochudit o šátek ProŽeny.cz by Jakub PolankaFoto: Marie Bartošová

Který model je nejbližší vašemu stylu? A se kterou celebritou byste si s chutí vyměnily šatník? Napište nám!

Vizáž: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Styling: Veronika Králová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Načítám