Hlavní obsah

Oblečte se jako herečka Blake Lively

Foto: Marie Bartošová

Osvědčené módní kombinace herečky Blake Lively můžete vyzkoušet i vyFoto: Marie Bartošová

Reklama

Pokud má Blake Lively s postavou Sereny ze seriálu Gossip Girl něco společného, pak je to cit pro módu. Hereččin styl obdivují ženy z celého světa, a stejně tak i samotní návrháři. Jak na něj?

Článek

Ať už se chystá na party nebo jen vyráží do víru města, vždycky vypadá skvěle. Zatímco šatník seriálové Sereny mají na svědomí stylisté, „civilní“ oblečení si (na rozdíl od mnohých jiných celebrit) Blake vybírá sama. A vy se jejím stylem můžete inspirovat. Z hereččiných módních počinů jsme vybrali dva městské ležérní modely a dvě verze vhodné na večerní akce. Jejich alternativy si vyzkoušela pětadvacetiletá Zuzka.

Peplum sukně s halenkou

Prvním modelem, na který jsme se zaměřili, byly černobílé peplum šaty od Jasona Wu. Vypadají úžasně, ale pokud nejste finančně „za vodou“, nejspíš byste na ně šetřily léta. Podobného efektu přitom docílíte s peplum sukní a hladkým topem. „Sukně do pasu vám navíc krásně prodlouží nohy,“ přidává další benefit stylistka. Můžete zůstat u toho bez rukávů, ale jak vidíte, sukně si výborně rozumí i s halenkou s delším rukávem. Bez čeho se naopak neobejdete, jsou podpatky.

Foto: isifa

Blake v šatech od Jasona WuFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: halenka (Zara, 999 Kč), sukně (Zara, 1999 Kč), boty (Topshop, 2060 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pohodová verze

I Blake má dny, kdy musí odhodit sukně a podpatky. Když ji čekají pochůzky po městě, vklouzne do legín, přidá delší tričko, balerínky a běží. Roli doplňků hraje jen delší šátek a nezbytný kelímek s kávou. Stejně pohodovou sestavu můžete zkusit i vy, stylistka vybrala triko, které je z boku ocvočkované nýty a narozdíl od herečky vybrala zdobnější boty.

Foto: isifa

V „civilu" dává herečka přednost pohodlíFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: triko (Zara, 899 Kč), legíny (Mango, 799 Kč), šátek (Zara, 999 Kč), náramek (Mango, 299 Kč), boty (Zara, 899 Kč), kabelka (Topshop, 1265 Kč)Foto: Marie Bartošová

Vylepšená klasika

Duo džíny + bílé triko je klasika, ke které se ráda vrací většina žen. Ani Blake Lively není výjimkou. K modelu ještě nicméně vždycky něco přidá. Tentokrát to byla vestička a delší náhrdelník. Nechyběla ani větší kabelka a pohodlné boty. Jak se téhle alternativy zhostila stylistka? Vestu vybrala s třásněmi a zvolila i nápadnější náhrdelník.

Foto: isifa

Ani známá herečka nedá dopustit na džínyFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: džíny (Topshop, 1495 Kč), kabelka (Mango, 3299 Kč), tílko (s. Oliver, 399 Kč), vesta (Zara, 999 Kč), náhrdelník (Mango, 599 Kč), boty (Mango, 1899 Kč)Foto: Marie Bartošová

Blýskněte se!

A na závěr ještě jedna večerní varianta. Pokud se můžete pochlubit štíhlýma nohama, oblékněte efektní blýskavou mini sukni. Když ještě obujete podpatky, nikdo z vás nespustí oči. Pozor si ale dejte na hořejšek, hluboký výstřih si nechte na jindy. Přes top přehoďte sáčko, a pokud zvolíte jednoduché tílko jako Blake, nebojte se dodat ještě náhrdelník.

Foto: isifa

A v téhle blýskavé sukni Blake vyrazila na partyFoto: isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Topshop, 1465 Kč), top (F&F, 449 Kč), sako (Topshop, 2160 Kč), boty (Topshop, 2060 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Zuzka si z focení odnesla šátek ProŽeny.cz by Jakub PolankaFoto: Marie Bartošová

Která celebrita vás inspiruje svým stylem? Napište nám a příště se tu můžete potkat právě s vaší oblíbenkyní!

Styling: Baronka Obozněnko

Vizáž: Markéta Zákostelská (MA-DA Makeup Network)

Reklama

Související témata:

Načítám