Hlavní obsah

Očarovala jsem ho kyprými tvary!

Foto: Thinkstock

Moje oblé tvary se partnerovi líbíFoto: Thinkstock

Reklama

Myslíte si, že všichni muži chtějí vychrtlé modelky? Určitě ne! To potvrzuje i příběh Aleny, která svého partnera učarovala svými zaoblenými tvary a má dokonce zakázáno hubnout! Patříte k podobným typům, jako je Alena, a ze své váhy jste si udělaly přednost? Napište nám na info@prozeny.cz.

Článek

Co se týče bojů s kily, jsem již veterán. Zdědila jsem postavu po babičce ze strany otce, kde převažují geny lidí majících sklony k obezitě. Takže nebudu po malinké a subtilní mamince, kterou přerůstám o 30 centimetrů a převažuji o 20 kilogramů. Vždy jsem byla mohutná a slovansky oplácaná a chápala jsem to jako svůj handicap... To se pak promítalo i do navazovaných vztahů s muži. Vždy jsem si vyhlédla takového, který mne jako pořádně udělanou slovanskou selku nechtěl, anebo chtěl, ale jen trochu a jen na něco...

Až jsem potkala svého současného partnera, kterého jsem svými kyprými tvary očarovala. Samozřejmě to nebylo jen o vizuální přitažlivosti, byla v tom pro něho coby cizince i kapka exotiky... Nicméně dává mi neustále najevo, jak se mu moje špíčky líbí a jak ho nesmírně vzrušuje moje kyprá postava, což mne pochopitelně v počátcích zaráželo a nemohla jsem pochopit, že by se někomu mohlo líbit něco jiného než všude prezentované modelky a ,,Miss Dachau".

Ale opravdu je to tak, stal se zázrak a uhnal mě chlap, kterému se líbím taková, jaká jsem, a nechce abych hubla. Dokonce jsem nedávno shodila pár kilo - a věřte nebo ne, byl z toho smutný... To vše mi dodalo ohromně sebevědomí, dokonce se i lépe oblékám, ale samozřejmě s mírou a soudností. Jsou přece věci, které prostě my boubelky neoblečeme, stejně jako jsou věci, které nemohou nosit modelky, protože nemají patřičné tvary. A co je nejlepší - břišní tanec v mém podání partnera rozrajcuje stokrát víc, než kdyby ho předvedla Kate Moss.

Také ale vím, že nemohu vše svalovat na svou kyprou postavu. V rámci možností se snažím hodně pít (alespoň dva litry denně) a aspoň jednou týdně si vyhradím čas na sport. Nikdy nebudu Twiggy a jsem s tím smířená. Ale to neznamená, že se mohu beztrestně cpát sladkým a nic nedělat...

Téma příštího týdne zní Mám nadpřirozené schopnosti. Míváte věštecké sny? Dokážete předpovědět, co se stane? Nebo jste zběhlá v kouzlech? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a můžete tak vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám