Hlavní obsah

Ochraňte sedačku před dětmi a mazlíčky

Reklama

Každý den svádíte boj, abyste udrželi sedačku čistou? Děti chtějí na gauči jíst, pes odpočívat a kočka ho má místo škrabadla. Pokud si pořídíte napínací potahy na sedačku, budete moct být v klidu.

Článek

Víme, že nejvíc dostávají zabrat sedačky v rodinách s dětmi a domácími mazlíčky. Napínací potah překryje skvrny, díry v čalounění a jiné nedostatky staré sedačky, která se ukrývá pod ním. Zároveň ji ochrání před nehodami, dětmi a domácími mazlíčky. Navléknout potah je stejně snadné jako obléknout si tričko. Stejně snadné je i potah sundat, dát do pračky a díky tomu udržovat sedačku stále čistou. S potahy z kolekce Adria blue jeans se vaše sedačka může proměnit třeba v pirátskou loď.

Nejvíc dostávají zabrat sedačky v rodinách s dětmi

Neuvěříte, že to není nové křeslo

Nové křeslo nebo sedačku teď můžete mít bez stěhování. Přijde vám poštou v balíčku, který váží necelá dvě kila, a ani ji nebudete muset smontovávat. Jen si vybalíte napínací potahy decoDoma, které fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší staré. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Od křesla přes dvojsedačku, trojsedačku až po rohovou sedačku.

Zkuste proměnu například s novinkou pro podzimní sezonu potahy Fusta. Vynikají superstrečovou technologií, která dodává látce maximální pružnost ve všech směrech. Přizpůsobí se opravdu dokonale každému záhybu sedačky nebo křesla a díky vysokému podílu přírodních vláken jsou velmi příjemné na dotek.

Staré křeslo potažené napínacím potahem

Vybírejte z různých variant

Vzhled můžete měnit tak často, jak jen si budete přát (anebo potřebovat). Díky tomu, že se dají potahy prát, nemusíte se bát ani světlých barev. Před tím, než k vám dorazí návštěva, dáte potah zašpiněný zvířecími chlupy nebo různým jídlem od dětí vyprat a čistý ho potom opět natáhnete. Návštěvy se vás budou ptát, kde skončila vaše stará sedačka, protože proměna je opravdu dokonalá. Pro rodiny s dětmi a zvířecími mazlíčky jsou ideální dvoje potahy, abyste je mohli střídat a mít sedačku pořád krásnou a chráněnou.

Napínací potahy Fusta

Jednobarevné i žíhané varianty

Vybrat si můžete potahy šité v rodinné firmě Gaico v Itálii nebo potahy vyrobené ve Španělsku společností Nueva Textura. Prohlédněte si celou nabídku napínacích potahů, která zahrnuje 309 různých variant. Od jednobarevných, přes velmi oblíbené žíhané modely z kolekce potahů Oceano.

Nejoblíbenější žíhaná varianta

Reklama

Související témata:

Načítám