Hlavní obsah

Odhalte tajemství erotických snů

Foto: EGHStock, Shutterstock.com

Erotické sny se zdají každémuFoto: EGHStock, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Zdál se vám erotický sen? Ale nemůžete si ho užít, protože se stydíte? Není důvod! Erotika se nezdá jen „hambářům“, ba dokonce se budete divit, co všechno o našem vnitřním životě formou podobenství vypravuje a co všechno je ve skutečnosti erotický sen.

Článek

Před tím, než jsem začala psát článek na téma erotické sny, jsem měla představu, že slovo erotické znamená, že takový sen je jen o postelových scénách, oslnivých mužích a sexuálních zážitcích. Ano, také, ale zjistila jsem, že naše erotické touhy se skrývají i za věcmi, které na první pohled s erotikou či sexem vůbec nesouvisí.

No řekněte, co erotického se skrývá za takovým požárem? A máme pro vás i další erotická tajemství…

Mám proti lásce boty

Existují autentické papyry ze starého Egypta, které vysvětlují erotickou symboliku snů, dochovaly se snáře, ve kterých si četli staří Řekové, známe moderní výklady snů, a to i erotických. Co v nich najdeme?

Tak například v erotickém snu vaginu symbolizují boty. Pokud se vám zdá, že vás tlačí, nejste s partnerem spokojena. Pokud si zkoušíte stále nové a nové, máte podvědomou touhu po novém partnerovi. Něco na tom bude. Asi všechny si pamatujeme ono pubertální odhadování klučičího mužství podle velikosti bot, známe z historie, jak velký byl kladen důraz právě na vykukující kotníčky či jak si asijské ženy poměrně drastickou metodou svá chodidla zmenšovaly… Čili, když se vám bude zdát o botách či obuvníkovi, nenechte se zmást, je to vlastně erotický sen!

Komu se o své svatbě zdá…

... neznamená, že by se jí neměl dočkat. Ani svatební obřad vám možná nepřijde na první pohled jako erotický sen, ve skutečnosti se v něm ale opět odráží vaše sexualita. Jste silně romanticky založená a sex pro vás není otázkou náhodného setkání, ale silného citového pouta. Pokud je to svatba cizí, pak jste právě teď nespokojená a hledáte vhodnějšího partnera, ačkoli o tom možná ještě ani nevíte.

Druhým pólem svatby je smrt. Takový sen vás asi vyděsí, ale je naopak velmi pozitivní. Ve spánku jste prožila orgasmus, aniž byste o tom musela vědět. Stav jakoby bezvědomí, který žena prožije při erotickém naplnění, je totiž velmi podobný smrti. Smrt vám tedy nevěstí nic zlého, jen upozorňuje na to, že vaše sexuální prožitky se stupňují!

Holky s holkama!

Erotický sen ženy o milování s jinou ženou v ní může vyvolat obavy o tom, zda není vnitřně lesba, ale opak je pravdou. Zdá se vám o ženě proto, že sama sobě natolik rozumíte a jste se svým současným sexuálním partnerem i způsobem vašeho soužití tak spokojena, že pro své sny ani nepotřebujete dalšího partnera. Gratulujeme, vy jste našla pro sebe ten nejvhodnější životní styl.

Podobně pozitivní sen je sen o požáru, o ohni. Přestože může být více katastrofický než erotický, stejně vypovídá o tom, že jste sebevědomá a ve svém vztahu spokojená žena. Pozor! Nepopleťte si to s dalším katastrofickým snem - leteckou katastrofou. Ta už tak pozitivní není. Vlastně vypravuje o tom, že ve svém vztahu nejste spokojená a toužíte se rozlétnout do dálek.

Doopravdická erotika

Pokud se ve svém snu stanete skutečně součástí přímé milostné akce, kde se stylizujete do podoby kurtyzány, zajatkyně pirátů, obětí indiánské zvůle či se stanete služkou, kterou si zamiloval princ, pak je s vaší erotikou něco v nepořádku. Toužíte podvědomě po jiném způsobu milování, než vám poskytuje váš protějšek. Chtěla byste, aby využil více fantazie, sníte o tom, aby vás drsně dobýval a něžně konejšil.

Pokud ve snu pracuje vaše fantazie, pak nejste uspokojena realitou a měla byste přemýšlet o tom, jak to dát svému partnerovi něžně najevo. Možná to netuší, stydí se… Zkuste ho nenásilnou formou vyzvat k hrám, aby se situace neodehrála na bázi: „Dnes je středa!“, ale aby sám vymýšlel stále nová dobrodružství.

Takže, milé dámy, užívejte si své sny a krásnou dobrou noc!

Zdají se vám erotické sny? Svěřujete se s nimi svému partnerovi? Inspirují vás pro reálné sexuální hrátky? Nebo se stydíte a své sny si necháváte pro sebe?

Reklama

Související témata:

Načítám