Hlavní obsah

Okoukejte sexy styl cizinek 5

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Módu a styl můžeme okoukatFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

5. díl - Být krásná, být ozdobou, přitahovat pohledy svého okolí a cítit se dobře při pohledu do zrcadla - to bylo, je a bude přirozeností každé ženy. Moderní ženy dneška si dobře uvědomují, že daleko důležitější než vrstva šminek je klidné, vyrovnané nitro, které rozsvítí pohodou nejen ženu samotnou, ale celé její okolí.

Článek

Japonky jsou kliďasky

Bohatá tradice a kultura ostrovní říše má pro ženy přísná pravidla, co se způsobu života týká, na oplátku jim ale poskytuje široký prostor k tomu, aby byly především ženami. Japonské ženy jsou velmi klidné a nenechávají se unést svými city. Velmi rozšířená je na Dálném východě technika šiatsu, která vylaďuje vnitřní harmonii. Systémem tlaku na určité body tu vstupuje do hry vesmírná energie a pouhými stisky dosahují Japonky rovnováhy i léčby konkrétních potíží. Je to určitá forma meditace.

Vodu ano...

Horké prameny, kterých najdeme v Japonsku velké množství, poskytují možnost relaxace, uvolňují tělo i mysl. Koupele jsou pro zdejší ženy každodenním rituálem, při kterém se osvěží, ale udělají dobře i své pleti. Koupají se v pramenech někdy i třikrát denně a provlhčením celého těla získávají i četné přírodní látky, které tu voda obsahuje.

...slunce ne!

Nikdy ovšem nejdou oschnout na slunce! Sametová kůže je pro zdejší ženy velmi zásadní a vědí dobře, že sluněním by uspíšily její stárnutí. Pokrývka hlavy a slunečník jsou samozřejmou pomůckou pro každý den, protože sluneční paprsky považují za stejně škodlivé jako kouření. To nejdůležitější, co tu můžeme odkoukat, asi je cílené sebezklidnění, vyvázání se ze stresu a spěchu.

Angličanky mají smysl pro humor

Americká vlna štíhlých tělíček a hezkých tvářiček zasáhla celou Evropu, každý národ si ale hollywoodské receptáře upravil podle své letory. Britky nám možná připadají trošku těžkopádné, ve skutečnosti ale mají vytříbený smysl pro skutečný humor. Americké návody na zdraví a krásu jsou pro ně zdrojem pousmání.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pravá britská eleganceFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Sportování bez potu

V zemi proslulé svým mlhavým počasím se Angličanky se sportem uchýlily do bezpečí hospůdek, kde rády upíjejí těžké pivo a mezi hustým kouřem kvalitního tabáku provozují tři nejrozšířenější sporty: šipky, kulečník a karty. Nádherný venkov jim zase skýtá prostor na poklidný golf.

Kosmetické momentky

Stejně jako se nezapotí u sportu, nenamáhají se usměvavé Angličanky ani u kosmetických procedur. Nejčastěji vyhledávají masáže, péči věnují pedikúře manikúře a pleťovým maskám. Tady stojí za zmínku jeden anglický fígl na unavené oči - prostě si na ně položte plátek oloupané syrové brambory. I jinak vycházejí z přírodních zdrojů - dobré mýdlo, kvalitní kolínská a bylinkové odvary.

Učíme se vařit

Protože anglická kuchyně nemá tu nejlepší pověst, snaží se tady hospodyňky o své zdokonalení a rády prý sledují televizní receptáře, které je inspirují i k nízkotučné stravě. Co bychom od nich mohly odkoukat? Každé ženě sluší smysl pro humor a nejvíc je ceněný ten, kdy se dovedeme smát samy sobě!

Související témata:

Načítám