Hlavní obsah

Ona, nebo vy? Získejte ho pro sebe!

Foto: shutterstock.com

Každý muž se rád ohlédne za jinouFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujete ho, ale on pošilhává po jiné? Vezměte to jako výzvu a ukažte škodné ve vašem revíru, že je na vás krátká! Tajné postupy, jak ji přechytračit a jeho stáhnout zpět do své náruče, naleznete o pár řádků níž! Pospěšte, čas je proti vám!

Článek

Mužské sebevědomí je závislé na úspěchu, uznání a výkonu. Nedostává-li se chlapovi jednoho z toho, může v rámci hledání identity podlehnout volání „divočiny“ a začít koketovat s myšlenkou na nevěru. (To platí i v případě, že potká ženu-samici, která aktivuje jeho toulavého ducha čili probudí chtíč po experimentech.) Jak by se dal nazvat tento status? Má ucpaný komín!

Chystá se zrada!?

Nicméně najednou je tu tedy jiná žena, která se nedá s jistotou označit za cizí, neboť to může být jeho sekretářka, známá, kamarádka, zkrátka kdokoliv. Kéž by oficiálním přítelkyním, družkám a manželkám bylo k základním smyslům přidáno ještě něco navíc: neomylný smysl „odhadu zrady, ještě než se stane“, že?

Útěchou ale budiž fakt, že ačkoliv se muži rádi dívají po jiných ženách, na rozchody a rozvody to pochopitelně nestačí, i když ve výjimečných případech existují i jedinci, kteří jsou schopni odejít i přesto, že svoji partnerku milují. Údajně za to může potřeba citové a sexuální stimulace, obměny. Zcela konkrétně to vystihl čtyřiatřicetiletý Marek z Ostravy: „Já a mnoho mých kamarádů nikdy svým partnerkám nepřiznáme, že ulítáváme jenom na nějakém takovém sexu někde ,jinde‘ – na to stačí prostitutky, ne? Pravda je taková, že chceme jiné vztahy.“

Když má jinou nebo se tak začíná chovat

V překladu to tedy znamená, že se ženy všeho věku často potýkají s problémem, jak se vypořádat s ní, tou druhou, která se zjevila nečekaně jako tsunami? Znáte sama ten pocit? Víte, že je něco špatně. Partner vám uniká. Skličující pocit, že máte v revíru škodnou, vám nedá spát. Víte, co dělat, abyste si pojistila svoji lásku, pokud tedy máte chuť o ni bojovat?

  • Náhlý zápal pro erotické masáže, kadeřníka, kosmetičku a nákupy nového oblečení mohou mít smysl, jen pokud zůstanete svá a nebudete se „měnit“ jen proto, aby on měl radost. Takhle to prostě nefunguje.
  • Mužské znudění a neklid nemusí znamenat, že se vytrácí zájem o partnerství. Jednou z variant je i o pouhopouhé hledání sama sebe. Z jeho chladu a odmítání nedělejte předčasné závěry a dejte mu čas – pokud tedy už není pochyb o jeho dalším vztahu.
  • Šalamounsky nahoďte udičku a staňte se výzvou: nebuďte k zastižení, změňte své zvyky, nedovolte, abyste byla samozřejmostí. Zahalte svoji osobnost do tajemného pohledu a myšlenek, hrajte hru: „Chceš jít? Běž si! Mrzí mě to, ale pokud ses rozhodl, přemlouvat tě nebudu.“
  • Pokud cítíte, že je vina (i) na vaší straně, klidně vyhledejte odbornou pomoc a proberte situaci. I vy se přece potřebujete někam posunout, vyrovnat se s okolnostmi, přijít na to, kde je chyba.
  • Došlo-li už k nejhoršímu a schyluje se k rozchodu, nechte ho odejít s grácií a hrdostí. Křik, výčitky a jiné vyhrocené chování to nespraví. Ba naopak se všechno může obrátit proti vám.
  • Rada chlapa: Představa, že po milenci/partnerovi nebudete nic chtít a poskytnete mu volné pole, je neskutečná devíza pro to, aby se vzpamatoval.
Foto: Thinkstock

Pokud je rozhodnutý odejít, nebraňte muFoto: Thinkstock

Jedna partnerka? Nestačí mu!

Konkurentku nepřechytračíte tím, že si na ni objednáte revolver a půjdete jí po krku. A upřímně řečeno: Kdo by si vážil vítězství, kterého dosáhl zastrašováním a obtěžováním osoby, o kterou ne tak úplně jde? To partner musí být tím, kdo románek utne. On sám by měl uznat chybu a uvědomit si, zda stojí za to omluvit se a začít znovu – pokud budete ochotná na to přistoupit. Úspěch však opravdu vede přes něj. Pokud si neujasníte vztah mezi sebou, válčit můžete s další a další ženou v revíru, která může být obelhávána stejně jako teď vy. Co se týče historek o nešťastném partnerství a „zlobivých ženách“, které neumějí naslouchat, je totiž mužská fantazie pestrá jako papoušek červenočapkový. Kdo ví, co všechno „jí“ napovídal…?

Jsou-li jeho úlety denním chlebem, nezbývá nic jiného než upéct mu dort na rozloučenou, zamávat na cestu a ulevit si od břímě. Anebo se totálně přizpůsobit jeho osobnosti. Ale unesete to? Buďte k sobě opravdu upřímné…

Setkala jste se s podobnou situací? Také vám chtěla odloudit partnera? Měla šanci? A co on? Chceme znát všechny tipy, jak se vypořádat se chtivými kudlankami! Pište na info@prozeny.cz!

Reklama

Načítám