Hlavní obsah

Orální sex: 5 pozic, ve kterých si ho užijete ještě víc

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pachy, vůně lidského těla a tak trochu novodobé retro. Poskytování rozkoše ústy doslova zažívá boom. Také je to váš „šálek kávy“? Pak si tuto praktiku vychutnejte se vším, co nabízí – živočišně, hluboce a reálně. Těchto pět pozic vám umožní lepší přístup k rozkoši!

Článek

„Není pochyb o tom, že mezi nejpoužívanější orální pozice vůbec patří ta, kdy žena leží na zádech s nohama od sebe, přičemž její partner mezi nimi klečí nebo leží,“ říká Svetlana Ivanova, americká sexuoložka běloruského původu s tím, že tato klasická pozice umožňuje snadný přístup ke klitorisu, stejně jako vložení prstů do pochvy.

„Nicméně – právě proto, že je něco dobré, neznamená to, že to zůstane jedinou položkou menu. Je v pořádku, pokud si v tradičním misionářském duchu orální sex vychutnáváte, ale ochuzujete se tak o jedinečné pocity. Vyzkoušejte níže vyjmenovaných pět pozic, které vám vaše ústní zážitky okoření,“ vyzývá na svém blogu sexpertka. Jdete do toho?

1. Nohy nahoře

Tato pozice je variací na tradiční misionářský standard. Žena leží na zádech a dá si nohy přes ramena svého partnera. Zkusíte to? V případě, že se v zádech prohnete tak, že je vám to až nepříjemné, dejte si pod záda jeden či dva polštáře. A užívejte si. „Tato poloha umožňuje plný rozsah pohybů od spodní části vulvy až po vrchní část klitorisu,“ podotýká Svetlana Ivanova.

2. Pozice 69

Prostě si jen lehnete na partnera tak, aby váš obličej směřoval k jeho klínu, zatímco vaše vulva dosedla na jeho tvář. Přitiskněte břicho k jeho trupu, uvelebte se a zavřete oči. Můžete snít třeba o slavné hollywoodské hvězdě, jíž zrovna nevidíte do tváře. Nebo si představovat orální přepadení neznámým cizincem. Když dáte nohy víc od sebe, vulva se otevře přesně tak, jak bude potřeba. A i muž získá komfort – navíc když si hlavu něčím vypodloží.

3. Psí pozice

V této poloze vy klečíte na všech čtyřech a muž se snaží buď zezadu, nebo zespoda přitisknout svůj obličej do vašeho klína. Při troše šikovnosti a grifu jistě brzy přijdete na to, kdo kolik potřebuje polštářů nebo jak se snížit v kolenou, abyste se sladili. Výsledek ale stojí za to.

Foto: LTim, Shutterstock.com

Nechte partnera, aby vás hýčkal, a užijte si toFoto: LTim, Shutterstock.com

4. Sezení na obličeji

Přisednete nebo přidřepnete na milencovu tvář, přičemž si uděláte pohodlí třeba pokrčením jedné nohy. „V případě přikleknutí můžete pocítit svaly na nohou, zvlášť pokud stimulace klína trvá delší dobu, nicméně nebývalé pocity ono nepohodlí vyrovnají,“ podotýká Svetlana Ivanova s tím, že v této pozici si žena naplno podmaňuje muže, nechává ho v podřízené roli a ještě kontroluje stimulaci tím, jak přisedává a odsedává. (Pochopitelně, že se můžete na partnera dívat, nebo být zády k němu.)

5. Na boku

Ano, i na boku se dějí velké věci! Lehněte si na něj, pokrčte nohu, zvedněte ji a nechte partnera, aby se jazykem přiblížil k vaší vulvě. Nohu, která zůstává ve vzduchu, si následně položte na jeho rameno. On to bude mít trochu komplikovanější – jeho hlava (v závislosti na fyzických dispozicích vás obou) může zůstávat ve vzduchu, ale také nemusí. Oporu mu poskytne vaše spodní stehno nebo malý polštářek. On už si poradí. Vy si užívejte!

„To je přesně ten důvod, proč mnohé ženy dávají přednost orálnímu sexu před klasickou souloží. Je pro ně jednodušší dosáhnout orgasmu, tak je to,“ uzavírá Svetlana Ivanova. A český sexuolog Zlatko Pastor to jen potvrzuje. I podle něj nejčastěji dochází k vyvrcholení při stimulaci klitorisu. Pochva je až na druhém místě. „A pro ženu je lepší, je-li při orálním sexu nahoře nebo na boku,“ domnívá se jeden z předních českých odborníků.

A co vy, vidíte to také tak?

Načítám