Hlavní obsah

Outfity do 2000 Kč. Včetně bot!

Foto: Mia Mirrelli

Roli modelky si vyzkoušela čtenářka VeronikaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neznáme ženu, která by se nechtěla hezky oblékat. Co ale dělat, když zrovna nemáte na rozhazování? Nevěste hlavu, krásných oblečků se nemusíte vzdávat ani v době osobní finanční krize. Stylistka Janka pro vás totiž našla kousky, které jsou opravdu za pakatel. Za žádných z následujících modelů, a to pozor, včetně bot a doplňků, nedáte více než 2000 korun.

Článek

Džíny za dvanáct set, triko pětistovka, svetřík osm set, boty patnáct set, a to nemluvíme o doplňcích. Za kompletní outfit dáte čtyři tisíce, jen to hvízdne. Jak se bude naší stylistce hospodařit s polovičním rozpočtem?

Stylistka Janka tentokrát do obchodů vyrazila s kalkulačkou, a jak sama říká, když chcete najít pěkné a levné kousky, musíte umět hledat. A to, jak uvidíte samy, Janka umí! A která čtenářka pózovala v naší „nízkorozpočtové“ módě? Sympatická Veronika, která jen několik dní před focením slavila třicátiny, takže pro ni bylo focení takovým menším, opožděným dárečkem.

Foto: Mia Mirrelli

Poslední úpravy a jde se na to!Foto: Mia Mirrelli

Kraťáskový outfit za 1956 korun

Veronika má ukázkové nohy, tak proč se s nimi nepochlubit? Krátké tmavé kraťasy jí opravdu slušely. Zkombinovali jsme je s jednoduchým bílým tílkem (to se nikdy neztratí) a kratším šedým svetříkem, který jsme ověsili dvěma náhrdelníky. Úžasné je potom hlavně psaníčko a krásné lodičky. Za poslední „drobáky“ Janka pořídila ještě jednoduchou čelenku.

Foto: Mia Mirrelli

Kraťáskový model Veronice slušelFoto: Mia Mirrelli

Na fotce: tílko (Ann Christine, 179 Kč), svetřík (F, 250 Kč), kraťasy (Reserved, 399 Kč), dlouhé korále (Ann Christine, 109 Kč), náhrdelník kratší (Ann Christine, 269 Kč), boty (Mixer, 340 Kč), čelenka (Cocco, 65 Kč), psaníčko (Cocco, 345 Kč)

Variace s vestičkou za 1761 korun

Džíny jsou prostě klasika, my jsme je ale přetransformovali do stylovější a elegantnější podoby. Veronika si vzala tělový top bez ramínek, přes který dostala vestu s šátkem, uvázaným na způsob kravaty. Nesměl chybět ani ladící pásek a pohodlné balerínky. Super, ne?

Foto: Mia Mirrelli

Šátek můžete vtipně uvázat jako kravatuFoto: Mia Mirrelli

Na fotce: džíny (Ann Christine, 739 Kč), vesta (Ann Christine, 249 Kč), šátek (Cocco, 145 Kč), pásek (Marks, 159 Kč), top (H, 129 Kč), boty (Mixer, 340 Kč)

Model se sáčkem za 1796 korun

Co? Tohle všechno že pořídíte do 1800 korun? Jasně! Sako stylistka ulovila za pěknou pětistovku a ani ostatní kousky nebyly nákladné. Sněhově bílé kraťasy těsně nad kolena vypadají skvěle, super jsou i páskové boty a vtipné tričko. Není co vytknout!

Foto: Mia Mirrelli

Do rozpočtu jsme se vešli i se sáčkemFoto: Mia Mirrelli

Na fotce: kraťasy (Reserved, 599 Kč), triko (Reserved, 399 Kč), sako (Reserved, 499 Kč), boty (Mixer, 299 Kč).

Šaty a spol. za 1129 korun

Tyhle šaty nám opravdu vyrazily dech. Stojí totiž něco málo přes pětistovku a určitě je využijete jak na denní nošení, tak i na večer, v kombinaci s podpatky. My jsme sáhli po pohodovější verzi a doplnili je jen jednoduchým černým náhrdelníkem. Více netřeba, nepřehlédnutelná mašle je sama o sobě dost výrazným zdobným prvkem.

Na fotce: šaty (F, 540 Kč), náhrdelník (I´am, 249 Kč), balerínky (Mixer, 340 Kč)

Pro další inspiraci můžete nahlédnout do našeho článku Letní šaty do 777 Kč. Vyberte si!nebo se podívat na 30 módních topů zn. do 500 Kč.

Který z modelů se vám líbil nejvíce a kde nakupujete úsporně vy? Budeme se těšit na vaše tipy!

Reklama

Načítám