Hlavní obsah

Jak oživit sex a neztrapnit se?!

Foto: Thinkstock

Mají ženy dobývat muže?Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děláte vše možné a nemožné, abyste oživila vaše milenecké chvilky v ložnici, ale zatímco vy se můžete přetrhnout, on jen unaveně zívá u sportovního zápasu a čeká, až mu předvedete něco, co by stálo za to se z pohovky zvednout?! Baví vás to a hlavně máte to opravdu zapotřebí?

Článek

Kamarádka se mi onehdy svěřila s tím, že pravidelně dělá manželovi striptýz. Není na tom nic nenormálního, ale přesto jsem se zeptala proč a zda ji to baví. Ona mě ale překvapila, když se přiznala, že se při tom cítí trochu trapně, ale prý hlavně že je manžel spokojený a přinutí ho tak k akci. Svůj výstup ještě zdokonalila tím, že si pořídila taneční tyč i s příslušenstvím. V balení je nastavitelná tyč, kalhotky a dokonce atrapy stodolarovek. Neudržela jsem se a rozchechtala. Netušila jsem, že se něco takového prodává, a při důkladnějším pátrání jsem zjistila, že sada jde dokonce velmi dobře na odbyt. Ona to však brala zcela vážně a já se zamyslela nad tím, proč to vlastně dělá, když jí to nepřináší kýžený požitek.

Proč to děláme?

Spousta žen se snaží potěšit své drahé polovičky všemožným způsobem. Absolvují kurzy svůdného tance a erotických masáží, oblékají si směšné oblečky, jen aby byla akce a změna, a co na to oni? Kolikrát znuděně čekají, s čím novým zase přijdeme. Jedno je jisté - nic je to nestojí. Jen lačně přihlížejí vaší šou, kterou jim v ložnici předvádíte. Kam se ale poděli ti muži, kteří nás rádi dobývali? Stávají se z nás neplacené go-go tanečnice, ale proč? Opravdu si tím partnera udržíme?

Důvody ženských experimentů za hranice svých možností a mnohdy i chutí bývají dva. Jeden je strach z toho, že to bude náš chlap hledat jinde. Ale tak to není. Neznám muže, který by se se svou partnerkou rozešel kvůli tomu, že mu nechce tančit u tyče nebo si nechce dávat na bradavky třpytivé ozdoby. To, že se dojde podívat na striptýz, není také nic trestného. I já, a to se nechci nikoho dotknout, když občas sedím někde s přáteli v baru, kde je tyč a z recese se na ni vrhá nějaká veselá padesátnice, se musím pouze smát, ale kdyby přišla profesionálka, určitě bych se podívala, jak tančí.

Foto: Thinkstock

Sex by měl oba bavitFoto: Thinkstock

Druhým důvodem je touha vyburcovat partnera natolik, aby předvedl mimořádný sex. Používáme k tomu všemožné zbraně a neustále přitvrzujeme (už nestačí jen robertky, svíčky, šátky, ale i převleky, lstivé masti a vůně, ozdoby na tělo, jedlý vosk a kdoví co ještě).

Podle psychologů pochází podobné sexuální útoky žen většinou z frustrace. Snaží se partnerovi říct: Podívej se, jak jsem se připravila, co s tím hodláš dělat? Někdy se to sice podaří podle našich představ, ale zpravidla jsme zklamané. O to horší, když naše divadlo selže úplně a partner nás ztrapní smíchem. A my? My se cítíme hůř než před tím. Není v takovou chvíli lepší vsadit na osvědčenou klasiku, pořídit si svůdné prádlo, kterému jen málokterý muž odolá, a třeba si zamluvit nějaký hotýlek, když už to doma není ono?

Co na to říkáte vy? Ráda experimentujete nebo dáváte přednost klasice? Je opravdu nutné hledat v partnerském sexu nové neprobádané cesty? Na kolik je pro vás sex ve vztahu důležitý? Pojďte svůj názor říci do diskuse nebo na info@prozeny.cz.

Související témata:

Načítám