Hlavní obsah

Oživte svou ložnici 3D povlečením. Tyto vzory si oblíbíte!

Foto: Violet Moon

RodinneBaleni.czFoto: Violet Moon

Pojem „3D“ netřeba představovat. Co však znamená v oblasti lůžkovin, o tom si povíme v tomto článku.

Článek

Módní trendy velmi často ovlivňují vzhled našich obydlí a každý rok se mění. Rok 2019 hlásí návrat k přirozenosti a přírodním dezénům, a tak se postupně upouští od abstraktních nebo geometrických vzorů. Hitem letošní sezony je 3D povlečení s nádhernými velkoformátovými vzory, které opticky vystupují z látky. Zajímavostí je i výroba tohoto druhu ložního prádla. Potisk látky zde vzniká zcela bez šablon. Barvy se na látku aplikují podle předem vybrané virtuální předlohy, čímž se docílí krásných a prostorových designů.

Foto: Violet Moon

3D povlečení BULDOKFoto: Violet Moon

Vzory, které jsou teď IN

Je jaro, proto se nyní nejvíce daří motivům přírody, květin a zvířat. Na své si ale přijdete, i když budou vaše požadavky poněkud specifičtější. Je libo usínat v povlečení  s motivem nějaké věhlasné světové metropole? Žádný problém! K dostání jsou New York, Paříž, Dubaj a další nádherná města. Velké oblibě se také těší motivy vesmíru, které jsou vhodné do každé ložnice.

Foto: Violet Moon

3D povlečení KOČKA Foto: Violet Moon

Jaký vybrat materiál?

Povlečení 3D se vyrábí jak v syntetické, tak i bavlněné verzi. Pokud jste spíše zimomřiví, určitě zvolte materiál z umělých vláken, který je hřejivý a také nenáročný na údržbu, protože se nemusí žehlit. Bavlněné povlečení je zase mimořádně prodyšné, savé a dá se používat v průběhu celého roku. Vyžaduje ale žehlení.

Foto: Violet Moon

3D povlečení BÍLÝ TYGRFoto: Violet Moon

Kde dobře nakoupit

Jednou z důležitých vlastností ložního prádla je jeho životnost. Z tohoto důvodu je vhodné nakupovat u prodejců, kteří se na lůžkoviny přímo zaměřují. Ti vám dokáží dobře poradit s výběrem, a navíc budete mít jistotu, že kupujete kvalitní zboží. Jedním takovým je internetový obchod RodinneBaleni.cz, který je specialistou na slovo vzatým. Povlečení 3D v akci zde pořídíte za výhodné ceny.

Reklama

Načítám