Hlavní obsah

Padesátnice s těly dvacítek? Těmhle kráskám byste jejich věk nehádali!

Foto: Isifa

Teri Hatcher rozhodně není žádná zoufalka!Foto: Isifa

Reklama

Kdybyste je neznali, jejich věk byste jim rozhodně nehádali! Mají těla dvacítek, přitom jim je skoro padesát a víc! Upnuté šaty, hluboké výstřihy, mini či bikiny, tyhle slavné dámy se ničeho z toho vážně nemusí bát!

Článek

Ani gram tuku navíc, pevný zadeček a stehna, vypracované břišní svaly a ňadra, která jakoby vzdorovala všem fyzikálním zákonům. Tak běžně vypadají těla dvacetiletých slečen. Jenže tyhle sexy dámy dokazují, že věk je opravdu jen číslo!

1. Rozhodně ne zoufalka

Teri Hatcher znají čeští diváci především ze seriálu Zoufalé manželky. Při pohledu na tuhle krásku, která letos v prosinci oslaví své padesáté narozeniny, je ale jasné, že tady rozhodně není proč zoufat. Teri vypadá úchvatně!

Foto: Isifa

Teri bude letos padesát, ale to je vážně jen číslo. S naprostým klidem si může dovolit i bikinyFoto: Isifa

2. Sexy astronautka

Sandra Bullock nyní září především ve filmu Gravitace. Sice tam většinu času poletuje ve skafandru, ale když se ho pak přece jen zbaví a představí se v upnutém tílku a spodních kalhotkách, zatají se vám dech. Luxusní nohy, pevný zadek, ani jeden špíček na břiše! Téhle krásce že má být letos v červenci padesát?!

Foto: Isifa

Sandra Bullock a mini šaty? Samozřejmě, žádný problém!Foto: Isifa

3. Zajíčci jí svědčí

Rita Rusic je filmová producentka, ale v poslední době je k vidění většinou na plážích po boku výrazně mladších mužů. Jenže nic naplat, se svou postavou se rozhodně nemusí bát ani bikin ani mladinkých zajíčků. Na třiapadesát let vážně nevypadá!

Foto: Isifa

Ritě Rusic je třiapadesát, ale vypadá úchvatněFoto: Isifa

4. Božské stvoření

Kim Cattrall znáte Sexu ve městě jako náruživou a nenasytnou Samanthu. Dnes je téhle sexy mašině již sedmapadesát let, ale její křivky tomu rozhodně neodpovídají. No uznejte, kdo by nechtěl na prahu šedesátky takhle vypadat?!

Foto: Isifa

Kim Cattrall na svých sedmapadesát let opravdu nevypadáFoto: Isifa

5. Ach ty zrzky

I Marcia Cross je jednou ze „Zoufalých manželek“, ale opět platí, že tahle dáma při pohledu do zrcadla jistě zoufalství nepropadá. Tahle sexy zrzka totiž sfoukla padesát svíček na dortu již před rokem, ale věřili byste jí to?

Foto: Isifa

Ani další zoufalka Marcia Cross se nemusí schovávat. V jednapadesáti si může dovolit to, co dvacetileté dívenkyFoto: Isifa

6. Zázrak přírody?!

Sharon Stone má většina lidí zapsanou jako sexy bytost z filmu Základní instinkt. Ten je starý dvaadvacet let a na „kráse“ mu to rozhodně neubírá. A Sharon? Té bude v březnu neuvěřitelných šestapadesát let! Tohle už snad není ani možné, tohle je snad zázrak přírody!

Foto: Isifa

Sharon Stone už má k šedesátce blíž než k padesátce, přesto má dokonalé tělo, tvář a hlavně stylFoto: Isifa

7. Stále jako holčička

V Sexu ve městě hraje Kristin Davis něžnou, romantickou a po lásce a rodině toužící Charlotte. Vizáž dívenky roli dokonale odpovídala. Neuvěřitelné ovšem je, že ji tenhle svěží mladistvý vzhled vydržel až doteď. Kristin je osmačtyřicet let, ale klidně by mohla tvrdit, že jí je pětadvacet!

Foto: Isifa

Kristin Davis známe ze Sexu ve městě. Kdo by řekl, že téhle holčičce je osmačtyřicet letFoto: Isifa

8. Neuvěřitelná „padesátka“

Herečka Demi Moore byla vždy krásná a s věkem se to nemění. Letos jí bude dvaapadesát, věřili byste tomu? Přesto si může dovolit cokoli – titěrné bikiny, kratinké šaty či sexy večerní róby, pod něž se podprsenka rozhodně nevejde!

Foto: Isifa

Ani Demi Moore s věkem neubývá sex appealFoto: Isifa

Také byste chtěly v padesáti takhle vypadat?

Reklama

Načítám