Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Jednoduchý paprikový salát podávejte nejlépe ke grilovanému masu nebo ke smaženým řízkům.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 3 ks červené papriky
  • 1 šálek vody
  • 2 lžíce octa 8%
  • 2 lžíce cukru moučka
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 1 snítka čerstvých bylinek
Neobsahuje alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Papriky zbavte jadérek a nakrájejte na malé kostičky. V hlubší míse je pak promíchejte se zálivkou, kterou jste si připravili smícháním vody, octa, cukru, soli a pepře. Dejte na chvíli vychladit. Podávejte ozdobené lístky čerstvých bylinek.

Načítám