Hlavní obsah

Parní generátor, nebo klasická žehlička: V čem je rozdíl?

Foto: Philips.cz

Foto: Philips.cz

Proč patří budoucnost inovativním parním generátorům a v čem všem vám usnadní práci?

Článek

Žehlení se jednou za týden téměř žádná domácnost nevyhne. Zaměříme se proto na srovnání, jak se dá zvládnout velké množství prádla s klasickou žehličkou a jak s pomocí parního generátoru.

1. Nebaví vás před žehlením prádlo nejprve roztřídit podle materiálu a hlídat nastavení teploty na žehličce? 

Díky inteligentní technologii parního generátoru Philips PerfectCare Elite Plus nemusíte nastavovat teplotu vůbec a můžete žehlit bezmyšlenkovitě vše, co vám právě přijde pod ruku – z džínoviny přejdete plynule na hedvábí bez nutnosti hlídat teplotu. O vše se postará silná pára, která prostoupí jakýmkoliv materiálem, aniž by jej poškodila. Nikdy nespálíte ani ten nejjemnější kousek vašeho šatníku a troufnete si dokonce i na choulostivou vlnu.

Foto: Philips.cz

Džíny i hedvábí jedním tahem? S parním generátorem to není problém!Foto: Philips.cz

2. Vyčerpává vás žehlení odolných látek, po kterých musíte přejíždět několikrát, aby se skutečně vyžehlily?

V tom případě přináší parní generátor neuvěřitelnou úlevu. Parní ráz je tak silný, že narovná každý materiál i nepoddajný záhyb. A to po jediném přejetí. Philips PerfectCare Elite Plus je totiž nejvýkonnější a nejrychlejší parní generátor na světě*. Je ideální také na žehlení košil, což bezesporu ocení i muži. Navíc síla páry funguje skvěle i při vertikálním žehlení. Závěsy, sako nebo jemnou tuniku vyhladí jednoduše rovnou na ramínku. Není náhoda, že ho 94 % uživatelů považuje za nejchytřejší žehličku, kterou kdy používali**.

Foto: Philips.cz

Vertikální žehlení je s parním generátorem rovněž účinné a jednoduchéFoto: Philips.cz

3. Je pro vás napařovací žehlička příliš těžká do ruky?

S žehličkou parního generátoru Philips PerfectCare Elite Plus už nikdy nehrozí žádné namožené zápěstí. Váží méně než 1 kg a její lehkost oceníte navíc i při vertikálním napařování. Parní generátor dokonce podle pohybu pozná, kdy žehlíte a kdy ne, při žehlení sám automaticky vypouští páru, není tedy nutné mačkat žádné tlačítko. Dosáhnete tak úžasných výsledků prakticky bez námahy.

4. Zdržuje vás neustálé odkládání žehličky mimo žehlicí plochu a časté doplňování vody?

I v tomto případě vyhrává parní generátor. Velký odnímatelný zásobník na vodu Philips PerfectCare Elite Plus vydrží až dvě hodiny žehlení bez nutnosti vodu doplňovat. Pokud potřebujete prádlo během žehlení narovnat nebo si připravit další kus, žehličku parního generátoru klidně můžete nechat ležet na prkně nebo dokonce na prádle, žádné riziko spálení jakékoliv látky nehrozí. A pokud vás nečekaně od žehlení odvolají jiné povinnosti, přístroj se po pár minutách nečinnosti sám vypne.

5. Komplikuje vám život také složité odvápňování žehličky?

Bez obav, parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus  sám signalizuje, že je potřeba jednoduše vylít nádobu s posbíraným vodním kamenem. Nezabere vám to víc než minutu.

Foto: Philips.cz

O vodní kámen se místo vás postará systém Easy De-Calc PlusFoto: Philips.cz

Ještě nikdy to nebylo s množstvím prádla tak jednoduché. Nejnovější technologie, které přinášejí parní generátory Philips, tak posouvají žehlení na úplně jinou úroveň. U vybraných modelů navíc můžete při nákupu získat až 1200 Kč zpět. Podrobnější informace na www.philips.cz/cashback-zehleni.

Více se o parních generátorech dozvíte na www.philips.cz/snadnezehleni nebo zde.

* Množství páry (norma IEC60311) oproti 10 nejprodávanějším parním generátorům

**Výsledky domácího testu mezi 52 uživateli parních generátorů; (Německo, červenec 2017)

Reklama

Načítám