Hlavní obsah

Pěstitelské tajemství konečně odhaleno!

Reklama

Podívejte se, jak z každé rostliny udělat bohatě rodící plodinu či bujně kvetoucí okrasnou květinu. Pár zásad a trocha pomoci, a tajemství vašeho úspěšného pěstování bude odhaleno.

Článek

Existuje „multiplodina“? Vážně je možné pěstovat na jednom keříku ovoce, zeleninu a ještě květiny? Sovětský šlechtitel Mičurin na tom kdysi dávno usilovně pracoval... Ale buďte realisté. Chtějte, aby rostliny přinášely krásnou a velkou úrodu a aby vaše květiny byly zdravé a dlouho kvetly. Tak se pojďte naučit pár zásad!

Vědět, co dělat s půdou

U půdy je potřeba začít. Kvalitní substráty nejsou žádným přepychem, který by si rostliny nezasloužily. Vynikající je Zahradnický substrát AGRO. Jde o těžší typ substrátu s hrubší strukturou a vyšším obsahem živin. Právě díky struktuře drží déle vodu a po případném vyschnutí ji lépe přijímá než čistě rašelinové substráty. Vláhové poměry jsou tak stabilnější.

Rostlina potřebuje dostatek organické hmoty a přírodních živin, které jí substrát dodává z obsaženého kvalitního aktivního kůrového humusu. Ten spolu s vybranými typy rašeliny vytváří ideální prostředí pro růst kořenů, a tím i vývoj celé rostliny. Pro urychlení zakořenění rostliny je v substrátu obsažena startovací dávka hnojiva Kristalon na 6 týdnů a unikátní výživová složka Vitality Komplex.

Kvalitní substráty AGRO jsou základem úspěšného zakořenění rostlin a následného pěstování

Dejte rostlinám, po čem touží

Víte, po čem rostliny touží? Po živinách! Jejich zdrojem je známý Kristalon. Ve vodě zcela rozpustné krystalické hnojivo si na trhu oprávněně získalo ohromnou přízeň jak mezi zahrádkáři, tak mezi profesionálními pěstiteli. Rostlinám a plodinám dodá nejen všechny základní živiny, ale také další mikroprvky, rostlinné „vitaminy“ – a to v rychle přijatelné formě. Kristalon podporuje vyšší násadu květů a následně i plodů. Hnojíte-li Kristalonem, ideálně navážete na typ hnojiva obsažený již v substrátu. Rostlina je na něj zvyklá. Přihnojujte jím 1x za týden.

Nejúspěšnější hnojivo na trhu Kristalon je k dostání v široké nabídce, která uspokojí nároky opravdu každé rostliny

Živá voda není jen kouzlo z pohádky

Živá voda má své jméno – Vitality Komplex. Jde o unikátní soubor živin, který posiluje vitalitu rostlin. Přírodní látky vznikající činností žížal – růstové enzymy a huminové složky – urychlují transport živin mezi půdou a rostlinou i vegetační procesy v rostlinách. Po aplikaci dochází k rychlému nárůstu zelené hmoty i kořenového systému. Používejte jej 1x za 2 týdny spolu s Kristalonem.

Komplexní výživa v jednom balení – to je unikátní kapalný prostředek pro podporu růstu Vitality Komplex

Se škůdci zatočíme!

Unikátní česká receptura přípravku na přírodní bázi Natura Rock Effect má základ v oleji z indického stromu Pongamia pinnata. Proto je přípravek neškodný pro užitečné organismy. Účinkuje na mšice, molice, svilušky a třásněnky a zcela přírodní cestou je likviduje.

Přírodní ochrana proti škůdcům nezatěžuje rostliny ani plodiny a je účinná stejně jako chemické přípravky

Reklama

Související témata:

Načítám