Hlavní obsah

Pět tipů pro zářivou a svěží pleť s novinkami od Yves Rocher

Foto: Yves Rocher

Jen dokonale čistá a hydratovaná pleť může zářitFoto: Yves Rocher

Reklama

Městské znečištění, stres nebo nesprávné odličování představují pro naši pleť hrozbu: chybí jí kyslík a dostatek hydratace. Přitom stačí málo, aby naše pleť znovu našla ztracenou rovnováhu. Objevte novinky od Yves Rocher a dopřejte pleti vše, co potřebuje.

Článek

Jste večer příliš unavená na důkladné odlíčení nebo nenosíte make-up, tak si říkáte, že čištění není potřeba? A ráno zase nestíháte, takže sotva obličej opláchnete a běžíte do práce? Opomíjení důležitého kroku v beauty rutině ale pleti nesvědčí. Důkladné odlíčení a odstranění nečistot nahromaděných během celého dne je základem pro to, aby v noci pleť mohla volně dýchat a regenerovat. Ráno je zase mimo jiné důležité pleť připravit na aplikaci dalších produktů péče o pleť.

Foto: Yves Rocher

Nová řada PURE ALGUE s mořskou řasouFoto: Yves Rocher

Čištění je základ

Značka Yves Rocher nabízí novou řadu čisticích a odličovacích produktů, z nichž si vybere opravdu každý. Ať už máte pleť citlivou a suchou, nebo naopak mastnou a náchylnou k nedokonalostem, můžete si vybrat produkt a texturu přesně podle svých potřeb. Vyzkoušejte třeba Odličovací želé 3v1. Obsahuje mořskou řasu Tetraselmis pěstovanou na pobřeží Bretaně. Nejenže skvěle odstraní make-up a pleť vyčistí, ale zároveň ji detoxikuje, okysličuje a dodává jí potřebnou hydrataci.

Objevte antioxidační a okysličující účinky mikrořasy TetraselmisVideo: Yves Rocher

Výběr správné péče

Každý typ pleti vyžaduje jinou péči. Suchá pleť potřebuje hydratovat, zralá pořádně vyživovat a citlivá zase ocení produkty bez parfemace. Pokud si nejste jistá, jaký typ pleti máte, využijte služeb kosmetických poradkyň nebo dermatologů. Vyzkoušet můžete i diagnostiku online na stránkách Yves Rocher. Jen správný výběr produktů dodá vaší pleti vše, co si žádá.

Vyvážená strava a pitný režim

Snažte se za celý den vypít minimálně 1,5 až 2 litry pramenité vody. Voda regeneruje kožní tkáně, zvyšuje elasticitu pleti a vyrovnává teplotu v těle. Tyto procesy zpomalují projevy stárnutí, jako jsou vrásky a drobné linky. Do svého jídelníčku zařaďte více vitaminů a antioxidantů. Antioxidanty, jako je třeba kakao, tymián, vlašské ořechy nebo zázvor, působí jako štít proti volným radikálům.

Krémy s ochranným faktorem

Sluníčko už všichni netrpělivě očekáváme, nicméně na naší pleti může napáchat nepěkné škody. Krémy s UV filtrem by se měly používat celoročně a měly by být součástí naší kosmetické rutiny. Chrání pleť před negativními účinky slunečního záření, a to i během dní, kdy je slunce pod mrakem.

Foto: Yves Rocher

Nezapomínejte na ochranu před sluníčkemFoto: Yves Rocher

Obličejová jóga

Běháte, chodíte na vycházky a pravidelně cvičíte, abyste se udržovala v kondici? A co tak dopřát podobný luxus i svojí pleti? Na internetu najdete bezpočet videí a návodů, jak na to. Tip pro hladké čelo bez vrásek: Přidržte horní část čela u linie vlasů tak, aby bylo hladké, a zvedejte a vracejte obočí zpět do původní polohy, aniž byste se zamračila.

Reklama

Načítám