Hlavní obsah

PlnaPenezenka.cz slaví 9. narozeniny a rozdává dárky

Foto: depositphotos

Plná Peněženka slaví 9. narozeninyFoto: depositphotos

Plná Peněženka slaví narozeniny opět ve velkém stylu. S partnerskými e-shopy připravila dárky v hodnotě 250 tisíc korun a stovku výhodných nákupních akcí.

Článek

Plná Peněženka je největším cashbackovým portálem v Česku a již tradičně spojuje začátek jara s oslavou svých narozenin. Dny Plné Peněženky, jak se celá akce nazývá, se staly tradiční a oblíbenou událostí roku a ze stran uživatelů i partnerů je o akci takový zájem, že letos trvají až do konce března.

Dárky pro všechny

V rámci narozeninových oslav budou rozdány dárky v celkové hodnotě přes 250 tisíc korun a zkrátka nepřijde nikdo. Uživatelé mohou luštit narozeninovou tajenku, přičemž každý den získávají jedno písmenko jako indicii, která jim pomůže k vyluštění celého znění tajenky. Kdo ji jako první správně vyluští, získá jako kytici stovku luxusních růží od hlavního partnera akce společnosti Florea. Parádní kytici si ale užije i dalších 10 rychlých luštitelů, kteří získají voucher v hodnotě 1 500 Kč na nákup květin dle vlastního výběru s dopravou domů zdarma.

Florea se stává hlavním partnerem již podruhé. Proč je spolupráce s Plnou Peněženkou pro e-shop přínosná, okomentoval majitel společnosti Jiří Hemerle: „Partnerství marketingových akcí Plné Peněženky je pro nás zajímavé z více důvodů. Díky mediálním kampaním po celou dobu trvání akce získá Florea vysokou vizibilitu značky i nové zákazníky. Zároveň se několik týdnů výrazným způsobem dostáváme pod kůži uživatelům Plné Peněženky, kteří možná nenakoupí hned, ale často si na nás vzpomenou, až budou chtít květinu koupit.“

Každý den pak mohou uživatelé soutěžit o hodnotné ceny dvacítky partnerů akce, mezi které patří například Sportisimo, Pompo, Naturalis nebo Hervis.

V den narozenin, 20. března, pak je připraveno překvapení pro každého, zkrátka tak nepřijde opravdu nikdo.

Foto: depositphotos

Přes Plnou Peněženku získáte cashback v 780 e-shopechFoto: depositphotos

V den narozenin, 20. března, pak je připraveno překvapení pro každého, zkrátka tak nepřijde opravdu nikdo.

Nákupní týden s Deníkem

15. března startuje akce Nákupní týden s Deníkem, který je exkluzivním partnerem Plné Peněženky. Díky této akci získají uživatelé Plné Peněženky možnost využít unikátní slevy zapojených e-shopů a oslavy narozenin tak pro ně budou ještě příjemnější. Samozřejmě z každého nákupu i při využití zmíněných slev získají uživatelé oblíbený cashback.

O Plné Peněžence

Plná Peněženka je cashbackový portál aktivní na českém i slovenském trhu. Díky němu mohou lidé získat část peněz ze svého on-line nákupu zpět. Při nákupu zboží v některém z partnerských obchodů dostanou až 25 % z ceny nákupu.

Nyní mohou uživatelé přes Plnou Peněženku nakupovat ve více než 780 obchodech v České republice a 570 na Slovensku. Celkem si na odměnách rozdělili už víc než 152 miliónů korun. Šetřete s Plnou Peněženku na nákupech i vy.

Reklama

Načítám