Hlavní obsah

Pochutnejte si na kvalitních českých výrobcích

Foto: Kaufland Česká republika v.o.s.

Značka K-Jarmark oslavila rok na českém trhuFoto: Kaufland Česká republika v.o.s.

Více zákazníků se zajímá o to, co jí a odkud vybrané potraviny pochází. Obliba českých výrobků stoupá. Abyste pořídili kvalitní a české potraviny, nemusíte navštěvovat výhradně trhy a jarmarky. Značka K-Jarmark z Kauflandu slaví rok své existence na trhu a přináší vám na stůl kvalitu od českých výrobců.

Článek

Ať už sáhnete po uzeninách, mléčných výrobcích, minerálkách nebo třeba pečivu, vždy si domů odnesete produkty špičkové kvality a chuti. Pod touto značkou najdete jen ty výrobky, které splňují nejvyšší nároky na kvalitu. Většina těchto výrobků se navíc pyšní logem Česká potravina, což je záruka českých surovin nebo logem „Vyrobeno podle české cechovní normy“ garantující tradiční výrobní postupy.

Nejoblíbenější jsou mléčné výrobky

Foto: Kaufland Česká republika v.o.s.

Mléčné výrobky se staly Nejlepší novinkou Volby spotřebitelů 2020Foto: Kaufland Česká republika v.o.s.

Potvrdili to i zákazníci v anketě Volby spotřebitelů 2020, kde řady K-Jarmark smetanových jogurtů a K-Jarmark zakysaných produktů – podmáslí, kefírové a acidofilní mléko získaly ocenění Nejlepší novinka roku. Už v loňském roce byl jogurt K-Jarmark s příchutí třešeň oceněn titulem Dětská chuťovka, o jejímž udělení rozhodují ti nejpřísnější kritici, samy děti. V nabídce najdete další mléčné produkty jako čerstvá mléka, smetany nebo tvaroh.

Poctivá česká klasika také v čerstvém pultu

Foto: Kaufland Česká republika v.o.s.

Vybrané masné produkty a lahůdky najdete nově i na obslužných pultech prodejen KauflandFoto: Kaufland Česká republika v.o.s.

K-Jarmark produkty se nově představí i v čerstvých pultech s lahůdkami – vyzkoušet můžete českou klasiku – K-Jarmark bramborový, vlašský nebo vaječný salát. U pultu s uzeninami nebude chybět šťavnatá Vinohradská šunka nebo šunkové klobásky s 88 % masa ve vepřovém střívku. Ostatní uzeniny pod značkou K-Jarmark najdete v samoobslužném regálu. Klasické trvanlivé salámy jako Lovecký salám, Poličan nebo Paprikáš zůstávají věrné původním recepturám, bez přidaných barviv a látek zvýrazňující chuť nebo vůni. Salámy, šunka či slanina vás jistě nalákají svou neodolatelnou vůní a lahodnou chutí.

Vyrazte do Kauflandu a přesvědčte se sami. Třeba se značka K-Jarmark stane vaší první volbou!

Načítám