Hlavní obsah

Podívej se, jak spí. A víš vše!

Foto: Shutterstock.com

Poloha při spánku prozradí jeho charakterFoto: Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo by nechtěl co nejvíc vyzvědět o svém partnerovi. V lidech se nedá číst jako v knize, ale jsou určité situace, kdy se charakter projeví mimoděk.  A právě pozice, kterou zaujme ve spánku, k vám vysílá signály. Je to něco jako tajná šifra k jeho osobnosti.

Článek

Až budete uléhat se svým miláčkem do postele, soustřeďte se na to, jak vlastně leží delší část noci. Můžete se tak o něm dozvědět více než při jiné činnosti. Co tedy od něho můžete čekat?

Plod v matčině lůně

Kopíruje jeho poloha ve spánku tvar embrya? Jedná se o nejběžnější noční pozici, obvyklejší je u žen než u mužů. Vypovídá o fyzické odolnosti, ale zároveň niterné citlivosti. Jestli máte mužské vlastnosti, budete si výborně rozumět.

Důvěřivý nebo macho

Leží-li na boku s rukama podél těla, vždy se s ním dohodnete, někdy je až moc důvěřivý.  Je to typ mužů, kteří raději nechají nepodstatné věci na ženě, aby nemuseli nic řešit.  Spí-li na boku a ruce má natažené kolmo k tělu, je to typický macho, vždycky bude mít pravdu a vždy bude podle něho. Ale nespleťte si s polohou embrya.

Foto: Shutterstock.com

Spí-li na boku s roztaženýma rukama, je to machoFoto: Shutterstock.com

Poskytuje i vyžaduje volnost

Leží na zádech s rukama podél těla. Je velmi náročný, naštěstí nejen k druhým, ale i k sobě. Sám lehce zdolává překážky i nástrahy života. S ním se určitě neztratíte, když mu poskytnete dostatek svobody pro jeho koníčky, máte ho navždy.

Vytváří si doupě

Má peřinou přikrytou i hlavu, chrání se tak před „zlým“ světem. Je pověrčivý a dost často propadá panice a má tendenci chovat se jako hypochondr. Vyhovuje mu vztah matka a opečovávaný hošík.

Hlídá si vás

Ve spánku vás neobjímá, ale dotýká se vás chodidlem, nebo v případě vašich dlouhých vlasů je má obtočené na prstu či se vás prostě někde jen zlehka rukou dotýká? Potom mu na vás záleží, má vás rád a nechce vás ztratit.  Ve vztahu mu vyhovuje rovnocenný partner, ale může být i trochu žárlivý.

Foto: Shutterstock.com

Pokud vás objímá, tak mu na vás záleží!Foto: Shutterstock.com

Naháč v posteli

Spí svlečený v jakémkoliv ročním období. Potom je pro něj sex ta nejpřirozenější činnost. Tento muž v Adamově rouše je spokojený sám se sebou, a tedy i s okolním světem. Je požitkář a chce, aby se vám dobře vedlo. Ve vztahu mu vyhovuje panenka na hraní.

Noční manévry

Často mění polohy ve spánku a hází sebou. Nemá v životě příliš jasno nebo ho tíží problémy. Potřebuje především vrbu, které by se vyzpovídal.

Jaký vlastně je? Zkuste ho vzbudit  uprostřed noci a řekněte mu, že nemůžete spát. Samozřejmě to nelze dělat  opakovaně, to už by nebyl ten pravý lakmusový papírek. Jak se zachová? Zavrčí něco v tom smyslu, abyste ho nechala spát, že ráno vstává, nebo vás k sobě přivine a uchlácholí? Myslím, že není třeba dodávat, co je pozitivní.

Reklama

Načítám