Hlavní obsah

Podlaha, kterou položíte bez lepidla sami

Přemýšlíte o nové kvalitní podlaze, kterou byste si zvládli položit sami a ušetřili tak peníze za práci odborníků? Pak jsou plovoucí vinylové podlahy z Fatry tou správnou volbou.

Článek

Pokud zvolíte plovoucí vinylové podlahy z Fatry, není potřeba žádného lepení. Jedná se o jednoduchou pokládku, což nejlépe dokazuje instruktážní video. Tyto podlahy jsou ideálním řešením pro každého, kdo si chce do interiéru dát podlahu se vzorem dřeva, ale dřevěné podlahy jsou pro něj příliš drahé a náročné na údržbu.

Fatra FatraClick, Dub selský přírodní

Plovoucí vinylové podlahy v sobě kombinují přednosti vinylových a plovoucích podlah s funkčností přírodního korku. Jedinečnou vlastností těchto podlah je také systém spojování jednotlivých dílů na systému zámků UniClic®. Podlaha se skládá z několika vrstev. Pod PUR ochrannou vrstvou a designovou vrstvou se nachází HDF deska a také korková vrstva zajišťující velmi kvalitní zvukovou i tepelnou izolaci. Snadná pokládka je zajištěna kvalitním zámkovým systémem, kterým jsou opatřeny jednotlivé palubky.

Fatra FatraClick, Dub vintage

Jednotlivé palubky se pokládají na dokonale očištěný povrch, který je opatřený parotěsnou fólií. Poté můžete začít s montáží. Palubky se do sebe jednoduše zaklapávají pomocí zámků. Trochu složitější to budete mít s kladením podél stěn, kdy se jedna strana se zámky musí odříznout či s otvorem pro trubky z topení.

Fatra FatraClick, Kaštan bělený

Společnost Fatra nabízí plovoucí vinylové podlahy ve dvou značkách – FatraClick a RS-click. Každá z kolekcí nabízí jiné vzory, obě ale velice věrně imitují přírodní materiály, které jsou vhodné do jakýchkoli interiérů. Podlahy jsou navíc vysoce odolné proti opotřebení, zajišťují nízkou úroveň hluku a jsou vhodné i pro podlahové vytápění.

FatraClick - instalace plovoucí vinylové podlahy

S výběrem podlahy poradí showroom

Lepší představu o dostupných dekorech podlah a jejich využití v interiéru najdete ve virtuálním návrháři. Zde máte možnost vzájemně kombinovat několik desítek vzorů vinylových podlah s řadou různých barevných možností stěn i nábytku, které vám pomohou najít řešení vhodné právě pro vás.

Fatra RS-click, Buk rustikal

Reklama

Načítám