Hlavní obsah

4 sexuální typy žen. Jaký jste vy?

Foto: isifa

Zjistěte, jaký sexuální typ jste vy!Foto: isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo by nechtěl milostný život plný vášně, lásky a porozumění? Kanadští odborníci vědí, jak na to: identifikujte svůj sexuální typ, pak budete mít skvělý sex. A typy jsou jen čtyři!

Článek

Je libo kvalitnější sexuální život, lépe dosažitelné orgasmy, větší sebevědomí a uspokojení? Podle doktorky Petry Zebroff z Vancouveru k tomu stačí málo. Identifikovat svoji sexuální kategorii neboli jeden či dva ze čtyř základních typů sexuální vzrušivosti. Co myslíte, jaké kategorie jste součástí?

1. Smyslný (sensuální) typ

Jako když si zavážete oči a vnímáte dění okolo sebe. Smyslný typ se orientuje na tělo a jeho smysly: dotek, vůni-pachy a chutě. Hlazení, vůně mužského těla a chuť něčeho erotického je pro tento typ základním kamenem pro vzrušení.

Tip: Večeře ve dvou, svíčky, masáže.

2. Myšlenkový (kognitivní) typ

Tento typ dráždí erotické představy, myšlenky, fantazie, sledování pornografie. Nemůže být bez snění a představ.

Tip: Sex po telefonu, společné čtení erotického románu, natočení domácího neslušného videa.

Foto: isifa

Milostná předehra není jen tak, každý sexuální typ má rád něco jiného...Foto: isifa

3. Intimní typ

Představte si křehkou dívku, která potřebuje být s partnerem psychicky propojená, aby došlo k hladkému fyzickému spojení. Pro tento typ hraje prim fakt, když je milencem ubezpečena o své výjimečnosti a má s ním společné zážitky a cíle.

Tip: Předehra už od rána, psaní něžných textových zpráv, tantrické rituály.

4. Přitažlivostní typ

Lichotky, pochvaly, obdiv, erotická fascinace. Tak to je přesně to, co vyžaduje přitažlivostní typ, jež potřebuje partnera vzrušovat svojí vizáží. Tyto ženy vyloženě touží po tom, aby pro svůj protějšek byly sexuálními objekty.

Tip: Kostýmy neboli role-playing, striptýz pro partnera, autoerotika.

Sexuologové tvrdí, že v průběhu života projde žena každým z uvedených období. Ten aktuální prý závisí na věku, životní a sexuální historii, zkušenostech. A zároveň není neobvyklé, že je žena kombinací dvou typů.

Tak co, poznaly jste se, dámy?

Související témata:

Načítám