Hlavní obsah

Podpořte imunitu svých dětí jednoduše s kozím kolostrem

Foto: PIXABAY / Victoria_Borodinova

Stačí trochu větší kolektiv a už jsou nemocnéFoto: PIXABAY / Victoria_Borodinova

Děti a nemoci. Stačí trochu větší kolektiv a už jsou nemocné. Budují si tak sice odolnost, ale někdy toho bývá až příliš. Je vaše dítko neustále nemocné? Sotva nastoupí do školy nebo do školky už zase uléhá s nějakým bacilem? Podpořte imunitu svých dětí jednoduše s kozím kolostrem.

Článek

Imunitní systém dětí se od toho dospělého velmi liší. Dětská imunita je totiž ještě nezkušená a nevyzrálá, a proto jsou právě děti častěji nemocné. Nástup dítěte do školky, větší kolektivy, školy v přírodě či výlety. To všechno jsou chvíle, kdy svádí imunitní systém vašich dítek nejurputnější boje. Proto je potřeba dětskou imunitu neustále posilovat a trénovat.

Dětský imunitní systém je potřeba posilovat

Základem je pestrá a vyvážená strava bohatá na čerstvou zeleninu a ovoce. Dále pak spousta pohybu a častý pobyt na čerstvém vzduchu. Kromě toho ale můžete vsadit také na chytré pomocníčky, kteří vašim dětem s budováním silné imunity pomohou. Mezi ně se řadí také kozí kolostrum.

Foto: Bioalis International

Kolostrum je jednoduše řečeno první mlékoFoto: Bioalis International

Co je kozí kolostrum?

Kolostrum je jednoduše řečeno první mléko. Toto mléko vylučují všechny samice savců těsně po porodu pro svá novorozeňata. Právě to je tedy plné cenných látek, díky kterým si organismus mláděte buduje v prvních chvílích svého života obranyschopnost. A jako lidé máme obrovskou výhodu, že právě toto kozí kolostrum můžeme taktéž sami užívat v podobě doplňků stravy a tím si budovat i svou vlastní obranyschopnost.

Dětský sirup s kolostrem a vitaminy

Pro vaše dětičky je zde potravinový doplněk Dětský sirup s kolostrem a vitaminy určený pro děti od tří let. Tento sirup obsahuje komplexní složení s kozím kolostrem, betaglukany a vitaminy C a D. Je ideální volbou nejen při nástupu do školy nebo do školky, ale po celý rok, kdy přispívá k normální funkci imunitního systému vašich dětí.

Podporuje vstřebávání vápníku a fosforu, přispívá k normálnímu stavu kostí a svalů, má pozitivní vliv na správnou funkci imunitního systému vašich dětí a napomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Sirup má vynikající příchuť broskve, a tak bude vašim dětem moc chutnat. Stačí kápnou 0,6 ml na 5 kg tělesné hmotnosti jednou denně a vaše dětičky budou zdravé jako rybičky. Jedná se o doplněk stravy určený pro děti od 3 let.

Foto: Bioalis International

Dětský sirup s kolostrem a vitaminyFoto: Bioalis International

Budujte imunitu svých dětí se slevou

A navíc právě teď můžete pořídit Dětský sirup s kolostrem a vitaminy pro zdraví svých dětí se slevou 10 %! Stačí vložit kód PROZENY do své objednávky. Sleva platí do 21. 2. 2021. S kozím kolostrem od Bioalisu získáte kvalitu, kterou potvrzují nejen reference spokojených uživatelů, ale také mnoho lékařů. Přesvědčte se sami! Vyzkoušejte kozí kolostrum.

Foto: Bioalis International

Přesvědčte se sami! Vyzkoušejte kozí kolostrumFoto: Bioalis International

Reklama

Načítám