Hlavní obsah

Podprsenka pro velká prsa? Víme jakou!

Dobře padnoucí prádlo mohou mít i ženy s bujným poprsím. Které to je? Pojďme se na to podívat.

Článek

Obdařila vás příroda větším poprsím? Pak už jste se určitě nejednou dostala do situace, kdy vám podprsenka neseděla tak, jak by měla. Nevhodně zvolené prádlo často neposkytuje dostatečnou oporu, odstává nebo naopak škrtí. Co s tím? Důležité je vybrat tu správnou velikost. Pokud nevíte, jak na to, neváhejte navštívit některý z obchodů s prádlem, kde vám odbornice rády poradí. Jakmile budete znát svou velikost, můžete se směle pustit do vybírání toho správného spodního prádla pro vás.

Pokud máte větší vnady, pak moc dobře víte, že se pro vás sport může rychle stát utrpením, pokud nemáte vhodnou podprsenku. Neomezujte ho a raději investujte do opravdu kvalitního sportovního prádla. Zaměřte se hlavně na to, aby podprsenka byla z prodyšného materiálu, který saje pot, a aby byla pohodlná, ale zároveň prsa pevně držela na svém místě.

Nenechte se při sportu ničím omezovat a zkuste podprsenku značky Venice Beach

Jistě jste se už někdy dostala do situace, kdy byste raději měla poprsí menší. Nezoufejte, máme pro vás řešení! Tím je speciální zmenšující podprsenka, která se díky svému rafinovanému střihu postará o to, že vaše prsa budou opticky až o jedno číslo menší. Široká ramínka a pohodlný měkký materiál pak zajistí, že vám prádlo bude skvěle sedět. Jestliže se v některých situacích naopak svým dekoltem ráda pochlubíte, určitě si oblíbíte podprsenku zvýrazňující dekolt.

Některé příležitosti si žádají takové spodní prádlo, které nevykukuje zpoza oblečení a neprosvítá pod ním. Ideální jsou v tomto případě bezešvé podprsenky tělové barvy, nejlépe bez ramínek. Ty bývají opatřené silikonovým páskem a postranními kosticemi, díky čemuž dokonale drží i na velkém poprsí a nesklouzávají dolů. Velmi oblíbené jsou také hladké podprsenky s transparentními ramínky. Sehnat se dají v mnoha barevných provedeních, takže si vždy můžete obléci přesně takovou, která se hodí k barvě vašeho outfitu.

Podprsenky pro velká prsa by měly být především praktické. Neznamená to ale, že si nemůžete dopřát trochu luxusu v podobě sexy prádla. Krajková podprsenka správného střihu totiž také dokáže vašemu dekoltu poskytnout oporu. Vždy si ale při koupi takového prádla nejdříve zkontrolujte, jestli má dostatečně široká ramínka. Jistě nechcete, aby se vám ta tenčí nepříjemně zařezávala do ramen.

Dopřejte si svůdnou krajku!

Nezáleží na tom, jakou velikost prsou máte. Důležité je vybrat si takovou podprsenku, která vám dokonale padne. Jakmile ji budete mít, máte vyhráno.

Reklama

Načítám