Hlavní obsah

Podvádí mě! Co mám dělat?!

Foto: Thinkstock

Nevěra? Prý omyl z opilosti!Foto: Thinkstock

Reklama

Seznámili jsme se před sedmi lety. Pracoval tenkrát jako policista a já od něj dostala botičku, kterou mi velkoryse odpustil výměnou za to, že s ním půjdu na večeři. Nejprve mi připadal jako frajírek, který dělá oči na každou, ale nakonec jsem došla k závěru, že jsem se mu asi vážně líbila.

Článek

Zamilovali jsme se do sebe a po necelém půl roce jsme spolu začali i žít. On byl svobodný, bezdětný, vlastně ještě student, protože si dálkově dokončoval vysokou školu a své současné zaměstnání bral jen na přechodnou dobu.

Vedle něj jsem si připadala jako bohyně. Neustále mi opakoval, jak mě má rád, všiml si, když jsem měla nové triko nebo boty, náležitě pochválil nový účes, až do nebes vyzdvihoval moje kuchařské schopnosti. Skoro jsme se nehádali.

Pohádka byla, dokud...

Po roce vztahu jsme se vzali, Tom konečně úspěšně odpromoval, a tím okamžikem se na nás začalo lepit štěstí. Vyhrál konkurz do jedné zahraniční firmy a jeho plat téměř ze dne na den stoupl na 60 000 korun. Nic už nebránilo ani miminku, a tak se nám narodila holčička.

Foto: Thinkstock

Narodila se nám krásná holčička a všechno bylo ideálníFoto: Thinkstock

Holky mi záviděly, když zničehonic zazvonil taxikář, jehož prostřednictvím mi manžel z práce objednal kytku, nebo večer zazvonil pán s pizzou a tlumočil mi vzkaz od Toma, prý abych neumřela hlady, když on je ještě v práci.

Happy end se nekoná

Malé byly tři, když se mi všechno zhroutilo. Zjistila jsem, že nějakou dobu udržuje poměr s jinou ženou. Manžel mi to nakonec přiznal, ale ujišťoval mě, že to bylo jen jednou. Prý na služební cestě trochu popili a jemu bylo po mně strašně smutno, takže nevěděl, co dělá. Ale že k ní nic necítí a nemusím se bát. Uvěřila jsem mu, a i když mi to pořád strašně vadilo, psychicky jsem to celkem zvládala. Po roce jsem ale zjistila, že vztah trvá dál.

Foto: Thinkstock

Manžel mi dával květinyFoto: Thinkstock

Manžel dostal ultimátum, buď já, nebo ona. Vybral si mě a, i když se zdá, že to mezi nimi nepokračuje, já mu prostě nedokážu věřit, nejsem schopná začít znovu, když už mi dvakrát lhal. A přemýšlím, proč si vybral mě a ne ji. Majetek nabyl až v manželství, není to tedy tím, že se bojí, aby o peníze nepřišel, a já nechtěla polovinu a vysoké výživné k tomu? Nebo to táhne dál a vyhovuje mu, že jedna mu pere ponožky a druhá je pro zpestření? Nebo je i nějaká třetí?

Navenek se milujeme, předstíráme fungující manželství a rodinu. Protože by mi nikdo nevěřil, že ten úžasný chlap má ženskou a jistě by mě přesvědčovali, že vidím trávu růst a jak moc mě má Tom rád. Dokonce i doma jsme samé miláčku sem, miláčku tam, ale není to upřímné. Děláme už víc jak rok, jako by se nic nedělo, spíme spolu, ale já u toho pořád přemýšlím, jestli jsem dnes první, nebo až druhá.

Vím, že bych se měla snažit, aby bylo vše jak má, protože on se snaží a dost. Jsem zajištěná, dcerka také, ale už ho nedokážu brát jako dřív. Napadlo mě, že bych ho taky podvedla, abych pak měla také černé svědomí a třeba by to vztahu pomohlo. Ale na druhou stranu mám strach, že ho to třeba zase vrátí do její náruče, a to nechci. Někdy mám pocit, že bych se z toho všeho nejradši probudila a doufám, že čas to všechno spraví.

Reklama

Načítám