Hlavní obsah

Podvádím manžela se ženou! Co dál?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

První nevěra byla se ženouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos od naší svatby uplyne šest let. S manželem Tomášem máme krásného čtyřletého syna a na první pohled působíme jako ideální rodinka. Dovolená, nové auto, občas nějaká kultura, pronajatý, ale hezký byt. Téměř žádné hádky. A přesto je tu jedna obrovská komplikace. Moje milenka!

Článek

Tak začíná své vyprávění naše čtenářka, paní Petra z Prahy. A vy máte možnost, poznat celou pravdu o jejím, netradičně se vyvíjejícím, vztahu:

Hned na úvod musím přiznat, že není moc věcí, na které jsem si za celou dobu manželství mohla stěžovat. Takové ty základní potřeby rodinné pohody nepostrádám. Mám rodinu a to jsem vždycky chtěla. I když musím přiznat, že jsem chtěla mnohem více dětí. A to už od puberty.

Na nějaké divoké užívání jsem nikdy nebyla. Narozdíl od Tomáše, který za svých studijních let prožil několik bouřlivých vztahů, a až po svatbě se takzvaně uklidnil.

Jenže nyní vím, že můj sen o velké rodině se už nikdy nenaplní. Ze zdravotních důvodů už totiž další dítě mít nemohu. Když jsem se to dozvěděla, a následně si vše později skutečně uvědomila, přepadla mě lítost sama nad sebou. Kladla jsem si otázky, zda mělo smysl žít celé mládí téměř jako světice?! Neměla jsem si radši užívat? A neměla bych si začít užívat tedy alespoň teď, když ještě nejsem úplně stará?

Takovéto úvahy mi vydržely asi měsíc. Pak jsem se svěřila své kamarádce, a ta mi poradila, ať si najdu milence. „Zkus si s ním párkrát užít trochu sexu a pak uvidíš. Třeba usoudíš, že je manžel přece jen lepší a že tě nezávazný sex nebaví. Anebo tě to začne bavit a pak tedy uvidíš, co dál," radila mi tehdy Eva. A musím přiznat, že se mi takovéto řešení zdálo rozumné. Jeden nebo dva úlety se Tomáš dozvědět nemusí.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Mám hezkou rodinu i vztah s manželemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Hledala jsem muže, ale...

A abych měla jistotu, že mého milence rozhodně znát nebude, začala jsem hledat v trošku vzdálenějším městě. A přes internetovou seznamku. Jenže během pročítání inzerátů a prohlížení fotek na seznamce jsem zjistila, že mi žádný muž zajímavý nepřipadá. Naopak inzeráty žen mě bavily, ba dokonce vzrušovaly. Nakonec jsem odpověděla jen na dva pánské a asi deseti ženám. A ve finále všechno dopadlo tak, jak bych asi ani sama zpočátku nečekala. První milostný zálet jsem si skutečně užila se ženou. Jmenuje se Petra, je o čtyři roky mladší než já a je bisexuálka. Podobně jako já hledala touto cestou zpestření sexuálního života. Má přítele, ale v sexu chtěla více.

Sex se ženou? Nádhera!

Pravdou je, že po prvních zkušenostech milování se ženou, jsem byla doslova nadšená. Setkáváme se tajně, pokaždé si to krásně užijeme. Manželovi řeknu, že jsem u kamarádky. A vlastně ani nelžu. Petra je totiž i výborná kamarádka. Nejen sex s ní je krásný a něžný tak, jak jej žádný muž snad ani nedokáže. Ale také si s ní mám mnohem více co říct.

Teď ale řeším dilema. Uvědomuji si totiž, že Petru začínám milovat. A upřednostňovat i před rodinou. Sama nevím, zda dělám dobře. Mám výčitky svědomí. Kamarádka Eva mi ale říká, že si to mám užívat a neptat se, co bude dál. Co myslíte vy? Poraďte mi, třeba v diskuzi pod článkem. Ráda uslyším vaše názory. Děkuji.

Související témata:

Načítám