Hlavní obsah

Pohádkově krásné Vánoce s Bella Rose

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S příchodem zimy je doma obzvlášť útulně. Chystá se čas pečení, zdobení a rozjímání. Blíží se Vánoce. S internetovým obchodem Bella Rose si je užijete ve stylu skandinávského venkova.

Článek

V krbu praská dřevo, na pohovce je připravená teplá deka s tácem plných dobrot a stůl zdobí svícen ozdobený srdíčky a jehličím, který připomíná, že vánoční svátky můžou začít. Ty s Bella Rose budou romantické, hravé, elegantní i nostalgické. Stačí si jen vybrat správné dekorace, které vytvoří atmosféru, po jaké toužíte.

Tajemství krásných vánočních svátků spočívá v klidném a radostném přístupu. Kdo dřív značne, ten vyhrává. Hlavní cena? Pohádkové Vánoce plné radosti. Pro začátek si uvařte dobrý čaj a inspirujte se na Bella Rose, čím svým blízkým můžete letos udělat radost.

Maminku, sestru nebo kamarádku určitě potěšíte jemným šperkem, elegantním módním doplňkem nebo designovým kouskem do bytu. Pro děti máme kouzelné dekorace a hračky a u mužů jsou sázkou na jistotu naše kulinářské speciality. Krásný dárek si zaslouží krásně zabalit. Papíry s vintage motivy jsou vtipné a hravé. A nezapomeňte na dárkové kartičky, provázky a stuhy, které zabalený dárek povýší na malý poklad.

První vánoční dekorací bývá adventní věnec, který ovšem může mít řadu různých podob. Moderní variantou, ze které ale stále dýchá tradice, jsou ozdoby na svíčky ve formě ilustrovaných nálepek nebo třeba třpytivých srdíček. Ozdobenou svíčku stačí zapálit, a letošní advent je zahájen.

Stejně rozmanité mohou být také adventní kalendáře, které jsou každoročním důvodem rozzářených dětských očí. Ty čokoládové se sní a nic po nich nezbude. Jsou ale i jiné možnosti. Třeba adventní domečky nebo skřítci, kteří mají na šatech našité kapsičky pro malá prosincová překvapení. Jsou tak milí, že se z nich snadno stanou kamarádi, se kterými je zábava nejen o Vánocích. Skřítci a domečky jsou zároveň zárukou, že se děti s radostí zapojí do předvánočních příprav. A letošní Vánoce tak budou nezapomenutelně krásné.

Až nastane Štědrý den, stačí už jen nazdobit vánoční stromeček světýlky a nostalgickými ozdobami, dům provonět jehličím a vůní perníčků a užít si to kouzlo domova společně s těmi, které máte rádi. Vánoce jsou totiž nejkrásnější, když je celá rodina pohromadě.

Reklama

Související témata:

Načítám