Hlavní obsah

Luxus pro vaše mazlíčky

Foto: shutterstock.com

Dopřejte svým mazlíčkům pohodlíFoto: shutterstock.com

Reklama

Domácí mazlíček potřebuje pelíšek! Je jasné, že by měl být praktický a pohodlný. Ale co jeho vzhled? Máme pro vás několik novinek a že je opravdu z  čeho vybírat!

Článek

Dobrý pelíšek je něco, co váš pejsek či kočka využije nejčastěji. Každý mazlíček potřebuje místo, které by bylo jenom jeho a kam by se mohl i přes den dojít natáhnout a v noci sladce spinkat. Pelíšky koupíte již v mnoha formách a můžete je dokonce sladit s interiérem vašeho bytu. Umístit byste ho měli tam, kde je klid a nehrozí, že o mazlíčka bude někdo zakopávat.

Pojďme ale nejdříve k materiálu. Velmi pohodlný a skutečně příjemný na omak je pelíšek vyrobený z molitanu. Hodí se pro psy a kočky všech velikostí a rozhodně nehrozí, že by se vaše zvířátko zranilo. Pejskovi dále můžete pořídit proutěný pelíšek. Za plastový navíc moc neutratíte. Pěkné jsou také pelíšky dřevěné, které vypadají jako dětské postýlky.

Foto: Michaela Kadlecová

Domečky pro kočky v různých barváchFoto: Michaela Kadlecová

Pelíšek a design

Na designu záleží! Vaše domácí zvířátka by si jistě pěkně pohověla a proskákala se v originálních domečcích od značky Cat Clan. Ty se vyrábějí ve třech různých variantách, s odklápěcí střechou a na kolečkách. Umožní tak vaší kočce, aby předvedla svůj lovecký instinkt a pořádně se vyřádila. Ačkoliv je jejich forma velmi prostá a připomíná spíše budku pro ptáky, může se přesto pochlubit nápaditým designem. Povrch „budky“ totiž může dostát různým variantám. Líbila by se vám třeba oranžovo-pruhovaná? Nebo modrá s bílými větvičkami či ostře fialová? Jednu z možností si jistě vyberete! Stačí jen připojení k internetu a nakoupit ten pravý pelíšek.

Foto: fatboy.cz

Polštáře Fatboy jsou měkké a pohodlnéFoto: fatboy.cz

Posezení nejen pro mazlíčka

Na výstavě Designblok jsme také zahlédli cosi jako pořádně bachratý a velký polštář. Drží zvolený tvar - můžete v něm sedět, nebo se jen tak povalovat. Ale firma Fatboy má takové polštáře nejen pro vás, ale i pro vaše domácí mazlíčky. Pro kočky je připraven polštář v šesti různých veselých barvách s motivem rybí kosti. Je plněný polystyrenovými kuličkami, takže na něm vaše kočička jistě zaujme tu správnou polohu. Obal polštáře lze prát. A co pejsci? I ti nepřijdou zkrátka. Jejich pelíšek je opatřen symbolem běžné kosti, pratelný a měkoučký.

A jaký pelíšek jste si pro svého mazlíčka vybrali vy?

Reklama

Související témata:

Načítám