Hlavní obsah

Slastné pohyby při milování: Znáte je všechny?

Foto: Profimedia

Zkoušejte různé pohyby, osvěží to váš sexFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohyb dělá z milování to, co je. Bez něj by to prostě nešlo. Však taky existuje několik verzí kopulačních pohybů, které se při kočkování dají použít. Pokud je ještě neznáte, máte obrovské mezery!

Článek

Na pohyb existuje spousta tabulek a vzorců. Vzpomínáte na hodinu fyziky? Charakterizují ho tři veličiny: rychlost, čas a dráha. Každá z nich má svoji základní jednotku. A každá z nich se promítá i do sexu. Nevěříte?

Spisovatel a publicista PhDr. Václav Budinský se na kopulační „mechanismus“ zaměřil ve svojí knize 365 způsobů milování a nutno říct, že jeho nejdůležitější výčet je delší, než byste čekali. V létě rozhodně bude co trénovat!

1. Žena odpočívá

Muž se pohybuje zvolenou rychlostí a frekvencí (pomalu a líně nebo cvalem a tryskem po rovné dráze), žena leží na zádech. Má to svoji logiku. Muž může lépe načasovat svůj orgasmus. Zrychlit ho či zbrzdit. Myslete na to, pokud váš partner trpí nějakou dysfunkcí!

2. Žena aktivnější

Obrácené role? Oběma milencům to prospívá! Žena přebírá iniciativu a pohybuje se, zatímco muž odpočívá. „Milenka snadněji dospěje k vyvrcholení a muže chrání před únavou, pokud takovou ochranu potřebuje,“ popisuje Václav Budinský. Prima, a co takhle dělba práce?

Foto: Profimedia

Aktivnější ženu, která si může určovat tempo, preferuje mnoho mužůFoto: Profimedia

3. Rytmus dvou pánví

Jaký styl pohybů vyznáváte vy? Zapojujete do milování celé tělo? Tak příště se zaměřte pouze na svoji a jeho pánev. Pokud pohyb vychází jen z ní, méně se unavíte, takže i déle vydržíte. Oba. Tak honem k sobě, přitisknout a sladit rytmus!

4. Proti jízda

Milenecký souboj vypadá tak, že když partner vniká dovnitř, mírně se stahujete, ale pokud z vás vychází, svůj trup nastavujete. Autor knihy tuto techniku doporučuje těm, kdo si chtějí milování prodloužit. „Zbržďuje“ totiž vzrušení. Zkusíte to, nebo tento pohyb máte už dávno zvládnutý?

5. Na vlnách spolupráce

Mezi nejčastěji užívaný pohyb při souloži patří ten, kdy muž proniká do ženy, ona se k němu tiskne, a vystupuje-li z ní, odtahuje se od něho. Jedná se o opačný rytmus kopulačních pohybů, který cestu za orgasmem většinou zkracuje.

6. Dlouhé versus zkrácené pohyby

Nadoraz. Nebo mělce. Zkrácené průniky se od těch maximálně dlouhých liší už jen tím, že si žádají rychlejší frekvenci. Patříte ke kreativcům a poctivě je střídáte? Pak jste ti zkušenější.

Foto: Profimedia

Co je při milování možná nejdůležitější? Smysl pro rytmus...Foto: Profimedia

7. Hrátky do stran

Pokud se dvojice nechce omezovat na „dovnitř“ a „ven“, může zkusit boční pohyby. Muž zvolí rychlejší kmitání či pomalejší tempo pánví a penis směřuje do stran milenčiny pochvy. Už teď máte pocit, že něco takového partnerovi vysvětlit nelze? Jen to zkuste, tyhle požadavky pánové většinou pobírají dost rychle!

8. Kroužení

Kroužení pánví a vytváření pomyslných kruhů patří k technice pro pokročilejší nebo znuděné milence. (Partneři krouží v souladu a ve stejném tempu.) Přidáte se?

9. Změny razance a rychlosti

Plynulost je fajn, ale méně běžný typ milování se opírá o teorii cukavých a trhavých pohybů, kdy vsunutí a vysunutí penisu představuje řadu krátkých „jednání“ a kratičkých přestávek. Ale předlohou může být i buddhismus. Devět mělkých proniknutí střídá jedno hluboké, přičemž se z pochvy úplně nevystupuje. Tím se neporuší těsnost a podtlak. Žena tomu mírně pomáhá a pánví „chodí milenci naproti“.

10. Téměř bez hnutí

Máte vytrénovanou pochvu? Pak směle do experimentu. Když je penis uvnitř, muž v pravidelných intervalech stahuje pánevní svalstvo, zatímco vy zatínáte svůj klín. Oba jste v naprostém klidu, bez pohybu. Do stanu ideální párová zábava! Nikdo vaši soukromou zábavu neprohlédne! Ale hlavně, jak říká britská sexuoložka Tracey Cox: „Ať děláte v sexu cokoli, dělejte to s opravdovým nasazením!“ I kdyby se vám kmitaly jen oční řasy…

A kolik kopulačních pohybů zvládáte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám