Hlavní obsah

Svět se mi hroutí před očima!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nevíte, jak bojovat se stresem?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Ruku na srdce - říkáte si často „Tak tohle nezvládnu!" nebo „Není to moje vina, za všechno může on!" či „Ne, to nemám šanci stihnout!"? Rodina vám nedrží pohromadě a navíc se až po uši topíte ve stresu? Zatáhněte za záchrannou brzdu. Vybrali jsme pro vás nové knihy, které vám řeknou, jak z toho ven!

Článek

Nevšímá si mě, nemá mě rád

Proměnilo se jiskření, které mezi vámi v počátcích vztahu přeskakovalo, v pravidelně vybuchující sopku emocí? Kniha Řešíme partnerské problémy, jejíž autorkou je psycholožka MUDr. Erika Matějková, vám nabídne nový pohled nejen na vašeho partnera, ale i na vás samotné.

Autorka do knihy zahrnula nejčastější problémy, které se řeší v psychologických poradnách. Poradí vám, jak překonat nevěru, partnerovu nesnesitelnou žárlivost, nebo nabídne vysvětlení, proč váš protějšek neustále zírá na monitor počítače a chatuje s cizími lidmi po internetu. Navede vás, jak si nevytvářet falešné domněnky, a poradí, jak správně rozklíčovat chování vašeho partnera. Podle návodu Eriky Matějkové se můžete pokusit jeho chování změnit.

Matějková, E.: Řešíme partnerské problémy; Grada, 144 stran, 169 Kč.

Foto: Grada

Obálky nových knih nakladatelství GradaFoto: Grada

Strašák jménem stres

Máte pocit, že stres vás pronásleduje na každém kroku? To nejspíš proto, že si ho nosíte samy v sobě! Stres má vliv na náš každodenní život - ničí naše zdraví, nemůžeme se soustředit na práci, jsme na ostatní nepříjemné. Publikace 30 způsobů, jak se zbavit stresu, vám nabídne spoustu možností, jak se tohoto nepříjemného jevu zbavit. Přehledně uvádí výčet možných příčin vašeho stresu, druhy stresu, fáze stresu či vlivy hormonální činnosti na stres. Autoři slibují, že po nastudování knihy začnete žít kvalitnějším, spokojenějším a úspěšnějším životem!

Bankhofer, H. a kol.: 30 způsobů jak se zbavit stresu; Grada, 120 stran, 169 Kč.

Reklama

Související témata:

Načítám