Hlavní obsah

Soutěžte s filmem Madagaskar 2!

Foto: Bonton

Cestovat starým letadlem je rizikoFoto: Bonton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzpomínáte si na první dobrodružství tygra Alexe, zebry Martyho, hrošice Glorie a žirafáka Melmana? V prvním díle animovaného filmu Madagaskar utekli z newyorské zoo, aby ochutnali život v divočině. Cesta domů, která je ve druhém díle čeká, však nebude tak úplně jednoduchá. Madagaskar 2 vychází na DVD!

Článek

Jelikož byl první díl Madagaskaru velmi úspěšný, rozhodli se jeho tvůrci vytvořit další pokračování. A i u českých diváků měli úspěch! V roce 2008 se stal Madagaskar třetím nejnavštěvovanějším filmem českých kin, vidělo ho téměř 700 000 diváků. Dnes tento druhý díl seženete nejen v DVD kvalitě, ale také Blue-ray disku.

Naši čtyři blázniví hrdinové opouštějí krásnou, nedotčenou přírodu Madagaskaru, aby se vrátili do milované zoo, do civilizovaného světa. Geniální plán, který vymysleli tučňáci, však má jednu velkou trhlinu. S použitím starého letadla se jim podařilo opustit africký ostrov. Zanedlouho se však ozvala rána, po ní hned druhá. Oba motory letadla se rozbily a naši zvířecí přátelé se chtě nechtě řítí kamsi doprostřed africké divočiny.

Tam na ně čeká úplně nový svět! Lev Alex pozná své pravé rodiče, zebra Marty vyslyší volání přírody a okusí, jaké to je táhnout savanou spolu se stádem dalších zeber. Hrošice Glorie pozná, co je to pravá láska - potká totiž hrošího samce svých snů! No a věčný stěžovatel žirafák Melman? Z toho se vyklube pěkný žárlivec!

Jako bonus na DVD naleznete komentář tvůrců, jak se točil film, a také videohru. Madagaskar 2 neurazí ani vás výrazněji nenadchne. Zaručujeme vám ale, že vašim dětem se bude opravdu líbit. Je to zábavná podívaná i pro ty nejmenší. A když budete mít náladu, pusťte si ho v původním znění. Budete si tak moci vychutnat skvěle namluvená zvířátka v podání Bena Stillera a Sachi Barona Cohena (Borata).

Foto: Bonton

DVD Madagaskar 2Foto: Bonton

Madagaskar 2 - DVD Režie: Eic Darnell, Tom McGrath V původním znění: Ben Miller, David Schwimmer, Chris Rock a další Délka: 89 min.

Související témata:
Madagaskar

Načítám