Hlavní obsah

3 postelové hříchy, kterým ženy nedokážou odolat!

Foto: isifa

Myšlenky na jiného muže bývají častéFoto: isifa

Reklama

Zakázané ovoce víc chutná, to je známé. A o sexu to platí dvojnásob. Kdy a proč se vyplatí myslet nestoudně, a jakým postelovým prohřeškům ženy neodolají?

Článek

„Kultura a společnost mají tendenci tiše schvalovat hříšné nebo nemravné chování, a to nejen u mužů," říká Johann Lemmer, profesor sexuologie působící na Pretoria East Hospital v JAR s tím, že lidé často hledají stabilitu a bezpečnost v životě, ale když tohoto cíle dosáhnou, obvykle se začnou nudit a hledají nové vzrušení. Prý proto jsou muži i ženy stále na cestě mezi sexuální stabilitou a dobrodružstvím. Ovšem, kdo říkal, že myslet nestoudně, „odlišně“, nemůže být ku prospěchu věci? Vždyť některé „hříchy“ působí tak sladce a nevinně! Například těmto téměř žádná žena nedokáže odolat!

1. Myšlenka na jiného muže

Takové fantazie jsou sice docela běžné, ovšem některým ženám stále nejde vysvětlit, že si s nimi nemají lámat hlavu. Taky se nedokážete ubránit vzpomínce na bývalého, populárního herce či vysněného idola? Je to těžké, že? „Nemálo mužů i žen si k orgasmu pomáhá erotickými fantaziemi. Někteří bez nich dokonce vůbec nevyvrcholí. Pocity viny nechte odjet trvale na dovolenou, vždyť partner vám do hlavy nevidí, co říkáte?“ trefně poznamenává britská sexuoložka Tracey Cox. Tenhle hřích prostě může být jako afrodiziakum!

Foto: isifa

Někdy můžete mít pocit, že dva jsou na jednu postel máloFoto: isifa

2. Chuť prožívat všechno najednou

„Už kolikrát mě napadlo, že by bylo skvělé, kdyby se někdo věnoval každému mému prsu zvlášť, když se můj partner snaží tam u mě v rozkroku. Že by to vyřešil sex ve třech? Stačí, kdyby partner stíhal. Nebo se naklonoval, aby bylo o jeden jazyk a dvě ruce navíc,“ směje se čtenářka Míša a ptá se, zda je špatné aspoň občas chtít jen tak líně odpočívat a nechat se opečovávat na všech intimních místech – bez partnerova nároku na odplatu. Prostě jen brát a nedávat. Co myslíte?

Tak záleží na úhlu pohledu. Že se ale o milování ve třech fantazíruje hodně, není třeba popisovat, málokterá žena s touhou myšlenkou minimálně koketuje. „Sex s více muži najednou se vyskytuje v představách žen, které chtějí být v centru pozornosti, provokovat, mají rády sex a exhibicionistické tendence nebo by si to prostě jen chtěly vyzkoušet,“ popisuje sexuolog Zlatko Pastor ve své knize Tajemství ženské sexuality. A kdyby vám osobně někdo nabídnul, že se po dobu jedné hodiny nehne od všech citlivých míst, která bude bez přestávky stimulovat, odmítnete?

3. Touha „po větším“

Člověk by měl být spokojený s tím, co má. Jenže ne vždycky se to dá vydržet. Nebo si snad lze zakázat myšlenku na větší mužské nádobíčko, když partner zrovna nepatří k těm vyvinutějším? A není to jen pocit!

„U některých žen zadní část pochvy před vyvrcholením expanduje, a poté se zase smršťuje. To může vyvolat pocit touhy mít v pochvě něco, co by její zadní stěny mohly v průběhu orgasmu uchopit. Z tohoto důvodu také některé ženy při vyvrcholení vykřikují ony věty o málo slovech, které my muži tak rádi slyšíme,“ vysvětluje Paul Joannides, autor knihy Sex je umět, chtít a vědět. Tak co, dámy, okurčička, nebo macatá cuketa? Opravdu vás nikdy nenapadlo, že větší by byl lepší? Či se snad spokojíte „s málem“ a nemáte „hříšné“, větší ambice?

A čemu nedokážete odolat vy?

Reklama

Načítám