Hlavní obsah

Bříško po abdominoplastice? Máme fotky!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlaďku dlouho trápilo povislé bříško, kterého se nedokázala žádným cvičením zbavit. Ono to ani nejde! Radikální zhubnutí i porody si vybraly svou daň, a jedinou šancí byla skutečně jen operace. V naší soutěži s pražskou Perfect Clinic ji Vlaďka vyhrála a úspěšně i absolvovala. Po šesti týdnech jsme přišli vyzvídat, jak bříško vypadá. Zajímá vás to také?

Článek

„Strašně jsem se bála bolesti, přece jen se jedná o největší estetickou plastickou operaci, která se v dnešní době běžně provádí,“ přiznala dnes už s úsměvem Vlaďka. „Teď už vím, že obavy byly naprosto zbytečné,“ pochvalovala si. Dodala, že bolest byla o mnoho menší než po císařském řezu a že i díky utišujícím lékům vše bez problémů zvládla.

Měsíc péče se vyplatil

„Operace proběhla bez komplikací. Během dvou hodin jsme Vlaďce odsáli tuk z horní části bříška, sešili rozestoupené břišní svaly a provedli abdominoplastiku,“ popisuje zákrok plastický chirurg MUDr. Zdeněk Pros. Na celou abdominoplastiku včetně videa ze sálu se můžete podívat v článku Ploché bříško za 2 hodiny? Vlaďka už ho má!.

Kontrola proběhla na výbornou

Dva dny po operaci ještě Vlaďka zůstala na klinice, poté ji se stahovacím korzetem a silikonovým proužkem pro lepší hojení jizvy propustili domů. Deset dnů odpočívala a vyhýbala se jakékoli námaze. „O jizvu se každý den starám, masíruju ji a piju řepíkový čaj,“ podělila se o své tipy Vlaďka. „Jizva se hojí nadstandardně dobře, opravdu mám radost,“ potvrdil během kontroly doktor Zdeněk Pros. „Ještě rok však potrvá, než jizva vybledne a bude méně viditelná,“ upřesnil.

Stahovací pás Vlaďku chránil před možným pooperačním úrazem

Tady je výsledek!

„Místa řezu nebyla po operaci moc citlivá, teprve teď se mi citlivost vrací,“ popisuje své pocity Vlaďka, „ve stahovacím korzetu, který jsem dostala, jsem se nemohla snadno hýbat. Nosila jsem ho ale na den i na noc, tak jsem si zvykla.“ Před týdnem by se prý kvůli tlaku v jizvě nenarovnala, při kontrole to však zvládla bez obtíží.

Výsledek operace zatím mohl posoudit jen Vlaďčin partner a doktor, kolegyně ani maminka zatím zbrusu nové bříško neviděly. A tak jste vy, čtenáři, jedni z prvních, kteří mohou ten rozdíl posoudit!

Rozdíl je opravdu velký

Po šesti týdnech od operace se Vlaďka může vrátit k oblíbenému cvičení – začne pomalu šlapat na rotopedu, plavat či zlehka cvičit s činkami. Na zdokonalování bříška a svalů má však ještě chvíli čas. A jak je s výsledkem sama spokojena? „Nelitovala jsem ani minutu, líbí se mi to moc!“ dodala šťastně.

A co říkáte na výsledek vy?

Další plastické zákroky a fotografie před a po operacích najdete na webu Perfect Clinic www.perfectclinic.cz.

Související témata:

Načítám