Hlavní obsah

Povlečení podle poslední módy

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli se to zdá neuvěřitelné, v ložnici trávíte třetinu života, a na rozdíl od ostatních místností, ji nesdílíte s ostatními členy domácnosti. Proto by měla maximálně vyhovovat tomu, kdo ji obývá.

Článek

Nejvýraznějším prvkem v každé ložnici je postel, jejíž vzhled hodně ovlivňuje povlečení. To je důvodem, proč většina z vás nákup ložního prádla častokrát volí pouze na základě designu. Abyste si byli jisti, že vybraný produkt bude dobře sloužit, věnujte pozornost také výběru materiálu.

Bavlna nikdy neomrzí!

Bavlnu netřeba blíže představovat. Zná ji prakticky každý. Přestože se jedná o materiál spolehlivý, i ten prochází inovací, ať už s to týká designu nebo užitných vlastností. Moderní trendy v současné době velí nápaditost, kterou dokonale splňuje 3D povlečení. A co si pod tímto pojmem představit? Jedná se o digitální velkoformátové vzory, jenž zaujmou tématem i barvami, a tak si můžete pořídit třeba povlečení s obrázkem krásné přírody, zvířat i měst. No, není to fantazie?

Bavlněné povlečení Alice – zelená

Neradi žehlíte? Zvolte krep!

Pokud žijete rychlým životním stylem, určitě uvítáte nemačkavý materiál, který nevyžaduje složitou údržbu. V takovém případě je tím pravým ořechovým krepové povlečení. I zde se můžete těšit z vlastností pravé bavlny, pro kterou je díky úpravám charakteristické střídání hladší a zvrásněné části látky v pravidelných proužcích. Pokud žehlení nepatří mezi vaše oblíbené domácí práce, pak můžete zajásat, krep jej rozhodně nevyžaduje.

Bavlněné povlečení Apolena – lila

Povlečení pro zamilované

V českých domácnostech je stále oblíbenější francouzské povlečení. Jedná se o ložní set, který se skládá ze dvou povlaků na polštáře a jednoho na přikrývku o velikosti 200 x 220 cm. Tento model je oblíben zejména mladými páry, které preferují spánek pod jednou dekou. I v tomto případě se můžete těšit z široké nabídky motivů a barev.

Bavlněné povlečení Xenie Duo – fialová

Zatoužili jste po tom, koupit si hezké povlečení domů? Pak navštivte internetový obchod www.rodinnebaleni.cz, kde na váš široká nabídka bytového textilu. Nakupovat u prověřeného prodejce je vždycky dobrá volba.

Reklama

Související témata:

Načítám