Hlavní obsah

Předhoďte partnerovi novou milenku!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Se změnou účesu přijde změna v sexuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Váš sexuální život pohasíná? Jak ho oživit? Jedním z řešení je se vší noblesou naservírovat partnerovi zcela jinou, pro něj cizí, ale přeci tak známou milenku. Že by sex ve třech? Ne, počet osob zůstane zachován, stále na milování zůstanete pouze dva. Takže?

Článek

Čarovná moc kadeří

Vlasy, mocná to zbraň při flirtování a svádění - vyloženě nahrávají koketování. To, jak moc ovlivňují naši osobnost, náladu i pocity, pomáhají vyjádřit touhu nebo úzkost, si mnozí ani neuvědomují. I podle nich nás okolí posuzuje. Jistě, nemělo by to tak být, ale skutečnost je přeci jenom jiná, jinak by se nikdo nezabýval otázkami, zda je pro vztah či sex lepší brunetka oproti blondýnce a naopak. Zkrátka obecně tmavší vlasy působí na ostatní seriózněji, světlé zase sexy, avšak na úkor inteligence. Zrzky podněcují inspiraci, na ty zapomenout nemůžeme.

Změna účesu, barvy nebo střihu je taky přirozenou reakcí na nějakou událost. Po rozchodu s partnerem se mnoho žen odvážněji pouští do experimentování a dávají tak najevo své rozhodnutí, že začínají znovu a jinak. Barvy vlasů nebo účes vypovídají o tom, jak na okolí působíme. Tak co si takhle zašpásovat a šokovat partnera totální změnou? Nasaďte si paruku!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Proměňte se třeba v blondýnuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Osobnostní typy - vyzkoušejte všechny!

Rázem budete úplně někdo jiný, což se odrazí i na vašem chování. Vždycky jste chtěla být naivní a koketní blondýnkou, nebo tajemnou a hříšnou černovláskou? Uskutečněte to! Milenec se na vás bude dívat zcela jinýma očima. Vyvedete ho z rutiny, kdy vás bere za jakousi samozřejmost, ukážete mu sebe s jiným výrazem ve tváři, odlišným chováním těla i myšlením. Stačí se vžít do role a hrát. Je to něco jako změna identity, která dává volnost v chování. Probudí se instinkty, které vrací vztah zpátky do fáze poznávání, oťukávání, svádění. Vaše první setkání už podruhé...

Svedla mě cizí ženská

„Přítelkyně mně připravila totálně bláznivé překvapení, protože věděla, že se mi vždycky líbily tmavovlásky, i když se nedá říct, že bych jim vyloženě nějak nadržoval před ostatními ženami. Sama měla delší kadeře v barvě slunce. Přišel jsem si tak jednou domů z práce, otevřely se dveře z ložnice, a ona tam stála se smyslným výrazem ve tváři, vlasy černé jako uhel a sestřižené pod lícní kosti. Málem to se mnou seklo. Pár minut jsem to vstřebával a sledoval ji, jak se prochází po bytě. Připadalo mi, že se chová úplně jinak, vůbec jsem ji nepoznával. Začala se sama hladit. Na to, co se dělo v ložnici, předsíni i na pračce v koupelně, nikdy nezapomenu. Bylo to vzrušující. Jako kdyby mě bezostyšně svedla cizí ženská," se zasněným výrazem vylíčil svůj střet se ženskými zbraněmi třiatřicetiletý manažer Tomáš.

„Byl jsi sladkej, Píďo."

Paruku si vyberte v naprosto odlišném stylu. Hlavně se v ní musíte cítit dobře, k čemuž napomůže především to, když bude vyrobena z kvalitních materiálů a zaujme vás svoji přirozeností. Na internetu je nespočet obchodů, které nabízejí „změnu image" od pětiset korun výše, nicméně jelikož si zboží nemůžete osahat, vyzkoušet a prověřit si své pocity v něm, bude lepší navštívit klasický kamenný obchůdek. Pak už jen stačí nechat si proklouznout pramínek mezi prsty, olíznout si rty a ukázat mu ženu mnoha tváří a nekonečných možností, prostě novou milenku. To, jestli jste v sexu lepší jako brunetka nebo blondýnka, nechť už si zhodnotí sám...

Reklama

Související témata:

Načítám